Citroën C4 Cactus 2017: endnu mere personlig og særpræget

Citroën C4 Cactus 2017, første billederCitroën C4 Cactus 2017, første billederCitroën C4 Cactus 2017, første billederCitroën C4 Cactus 2017, første billeder

lille urban SUV Citroen, C4 Cactus, præsenterer udviklingen i hans rækkevidde 2017. Er det vigtigste? Inkorporering af et nye seks-trins automatgear kaldet EAT6.

den EAT6 automatiske Citroen C4 Cactus Det er blive drejningsmoment og det er udviklet af Aisin specialist. I første omgang vil det engagere propellen triclindrínco benzin 110 hk 1.2 PureTech, som igen er integreret i systemet Stop&Start og stop-start motoren.

den EAT6 akronym automatisk gearkasse Citroen C4 Cactus 2017 De henviser til de engelske ord Effektiv Automatgear. Ifølge det franske firma, med indarbejdelse af denne type transmission glat, er let, komfortabel og stress-fri kørsel for føreren sikret.

den EAT6 ændre Citroën C4 Cactus Det indeholder også to særlige driftsformer, ud over den normal eller standard. Disse tilstande er "sport" -med nogle ændringer lidt hurtigere marcher at favorisere en mere sporty styling og kørsel-in "sne" -hvilket letter starten af ​​marchen på veje med lave niveauer af motricidad-.

den markedsføring priser i Frankrig dette automatgear EAT6 den Cactus Citroën C4 området fra 20.400 og 23.500 euro.

Citroën C4 Cactus 2017Citroën C4 Cactus OneTone: mere variation, mere personlighed

den Citroën C4 Cactus personlighed Det er et af dets vigtigste identitet. Nå, er dette tegn forstærkes yderligere ved inkorporering af den nye version OneTone.

den Citroën C4 Cactus OneTone De er kendetegnet primært ved at tilbyde Tre typer af varianter på sin side skyldes kombinationen af ​​et organ farve, en form for dekoration i store beskyttende lister Airbump og typer af alufælge. I dette tilfælde, kunder, der ønsker at vælge en Citroen C4 Cactus OneTone kan gøre det på følgende måde: først, med krop malet i Pearlescent Perle White, Airbump Dune og aluminiumsfælge med tofarvet Kors design 17 inches i diameter; sekund, med bilens farve Obsidien Metallic Sort, Airbump i sort og Cross design hjul 17 '' i sort; og for det tredje med bilens farve Pearlescent Shark Grey, Airbump grå og dæk bi-tone Kors design 17 inches.

Du kan også være interesseret

- Citroën C4 Cactus Rip Curl: at teste C4 Campero

- faktiske forbrug af biler: Citroën C4 Cactus 100 hk 1.6 BlueHDI