Mazda Koeru, er preview af den nye CX-4?

Mazda Koeru, er preview af den nye CX-4?

Frankfurt Motor Show 2015

'En højere væsen, der går ud over' dette er, den omtrentlige betydning af japanske ord Koeru, det navn, du brugte Mazda til at navngive deres nye prototype af SUV Det viser i 2015-udgaven af ​​Frankfurt Motor Show.

med den Mazda Koeru, Japanske virksomhed ønsker at fortsætte væddemål på segmentet crossovers og SUV, en niche i den automotive marked fortsætter med at rapportere godt salg antal forskellige bilmærker. Kunne det være dette Koeru fremtiden CX-4?

ifølge siger Mazda, den Koeru tydeligt viser det æstetiske sprog KODO (Eller sjæl i bevægelse, oversat til castiliansk). Dynamik og fluiditet linjer, mange aerodynamiske og sportsudstyr samt diverse Moderne aggressiv slid rører både udenfor og inde i Koeru koncept. Så med KODO gitter, LED-teknologi lyser og skridt foran og baghjul. det er også vist med generøse 21-tommer hjul med et attraktivt design.

Japansk SUV målinger er 4'6 meter lang, 1,9 meter bred og 1,5 meter høj, med en akselafstand, der når 2,7 meter. Disse data placerer det i form af størrelse, mellem CX-3 og CX-5.

konstruktionen Mazda SKYACTIV-teknologier også til gavn for den nye Koeru, så med denne nye mærke inkorporerer japanske prototype drivline, karrosseri og chassis stivhed og tjene en grad af suspension, der strækker sig chauffør komfort.

den Koeru Den er ledsaget på standen Mazda af Frankfurt af biler, der udgør den europæiske ende af den japanske virksomhed: den nye MX-5 og CX-3, plus CX-5, Mazda6, Mazda3 og Mazda2.