Alle sedans kommer på markedet frem til 2018

Alle fremtidige sedans kommer på markedetAlle fremtidige sedans kommer på markedetAlle fremtidige sedans kommer på markedetAlle fremtidige sedans kommer på markedet

selv Kommercielt de ikke passere gennem sit bedste, saloner tilbyde, vil ikke blive reduceret i de kommende år, slet ikke. Tværtimod, alle producenter, med Volkswagen, Audi, Mercedes, BMW eller Jaguar hovedet, vil de satse nye langt mere sofistikerede og teknologisk avancerede produkter. den nye platforme De er ikke kun kompatibel med I dag fremdriftsteknologier mere effektiv, men vi vil også finde et stigende antal assistenter der tager sigte på at køre semiautonome, med nyskabelser som den parkeringssensorer med chaufføren uden for passagerrummet og automatisk vognbaneskift. opmærksom på alle saloner, der vil ankomme til 2018: finde alle billeder i galleriet Vi har forberedt.

Opel Insignia: coupé

design minder Opel Monza Concept, af Ny Opel Insignia Det vil låne nogle aerodynamiske løsninger, såsom forreste stikledninger "luft courtain". Hvis du også modtage det samme vægtreduktion opleves af den nye Opel Astra, Vi vil helt sikkert før en saloon klare sportslige ambitioner og en bemærkelsesværdig effektivitet. Interiøret vedtage digitale kontrolboks og head-up display, og Det forventes at have en stor amplitude, især for de bageste sæder trods den lave taglinje, der kunne begrænse adgangen til kabinen. Ankomst i 2017.

Så vil Opel Insignia 2017

Bedøm din bil gratisVolkswagen CC: 4-dørs luksus

relæet Volkswagen CC vil ankomme i 2017 og vil blive afholdt på MQB modulær platform, det samme som anvendes af den nuværende Passat, så du vil have en meget lignende mekanisk rækkevidde. Fra den nuværende CC vil være lettere og mere dynamisk, med længere akselafstand og mere plads til rådighed for passagererne i den bagerste række. området kunne fra 31.500 euro og vil indslag en hybrid version plug-GTE. Æstetisk det vil være baseret på Sport Coupe GTE Concept, som Volkswagen hævdede, at det ville blive placeret mellem Passat og Phaeton.

Dette vil være den fremtidige Volkswagen CC

Audi A6: center rækkevidde

Hvis nye Audi A4 Det har allerede vist det har en højere niveau af teknologi rivaler, med op til 30 deltagere kørsel også taget den øverste Audi Q7, den næste Audi A6 må ikke være mindre, da det vil bruge sin samme modulære platform MLB Evo, udgivet af den store SUV og designet til langsgående motor modeller. vil miste mindst 100 kg forhold til sin forgænger, og kunne reducere forbruget rækkevidde på op til 20 procent. Med den nye Audi A6, som vil lande i 2017, vil ankomme nye og spændende muligheder deres udstyr, herunder effektiv Matrix LED forlygter, en adaptivt til suspensionen med "læsning" vejen, og fartpilot mere automatiserede funktioner.

Fremtiden Audi A6: så vil

Fremtidige Audi A7Audi A7: teknologisk elegance

den fremtid Audi A7, der vil ankomme allerede i 2018, vedtage mere aggressive æstetiske funktioner, stærkt påvirket af konceptet Audi Prologue og allerede under tilsyn af den nye leder af mærkets design, Marc Lichte, der er også blevet bestilt til at fange den næste Audi A6 og A8 ved hjælp af denne samme mønster. Som for drivline, i den ene ende vil som altid sport Audi S7 og RS 7, men der vil også være hybrid, en rent elektrisk og måske en variant af hydrogen batteri. Hvis du bruger 48 V elektronik arkitektur, Jeg kunne have endnu længere med elektrisk og elektromekanisk stabilisator stand til at modificere adfærd turbo.

Så er prototypen Audi Prologue

Audi A8: ved at ankomme

Den næste flagskib af Audi rækkevidde, A8, er vil nyde godt af fordelene ved en ny platform, ikke kun med hensyn lethed, effektivitet og dynamiske kapaciteter, men også i raffinement af dets udstyr. Denne nye super sedan lover en akustisk isolering og komfort niveau af rekord, der ikke mangler i sit sortiment og plug hybrid-versioner, og selvfølgelig varme motorer med den nyeste Diesel og benzin. Den nuværende generation af Audi A8 debuterede den Matrix LED forlygter, så vi er nødt til at forvente en vis innovation på dette område, måske forstærket af laser-moduler vidtrækkende og baglygter OLED. Nu må vi ikke glemme, at det vil stå og avanzadísimos nye modeller som den nuværende BMW 7-serie.

Audi A8 2016: så vil

Porsche Panamera: Sport Mission

den andengenerations Panamera Det er næsten klar, og skulle ankomme senere på året 2016. Det vil være noget større, med et mere attraktivt og æstetisk linje foretaget på MSB ny platform, stivere og lettere, også anvendes andre Volkswagen Group modeller som Bentley Continental Flying Spur. Dens design er baseret på Porsche Panamera Sport Turismo Concept 2012. Nedenfor skal have en mindre sedan, Porsche forudset af E. Mission

Så vil den nye Porsche Panamera

Porsche Panamera fremtidBMW 5-serie: den multimaterialesprøjtestøbningsmaskine sedan

Baseret på CLAR arkitektur allerede set i den nye BMW 7-serie, hybrid struktur omfattende ultra højstyrkestål, aluminium og kulfiber, ny BMW 5-serie som skulle ankomme i dette 2016 vil opnå betydelige vægtbesparelser (mellem 70 og 150 kg) og øget stivhed. For første gang i sin kategori vil blive brugt til effektiv mekanisk tricilíndricas 1,5 liter til versioner af adgang, med 518d 150 hk og lavere forbrug godkendt til 4 l / 100 km. variant Hybrid plug 530E Du vil få en elektrisk rækkevidde på 40 km med en elektrisk motor på 90 hk og 2-liters turbo propel 184 hk benzin.

BMW maj 2016 Serie: så skal

Mercedes E-klasse Coupé: mere dynamisk

Æstetisk, den Ny Mercedes E Coupe (Hvilket er allerede rullende i tests) vil tage elementer coupéer klasse S og klasse C, samtidig med at de nuværende proportioner og en meget omfattende aerodynamik. passage ARM-platformen, lighter, vil bringe større dynamik og reduktion af forbruget, Du kan også fortsætte med at have AWD og automatisk transmission gear 9, sammen med en nyudviklet luftaffjedring og et array af køre-deltagere. Interiøret vedtage en fuldt digital kontrolboks generøst størrelse og omgivende belysning med en række forskellige farver.

Dette vil være den Mercedes E Coupe 2017

Mercedes E klasse Cabrio: open-air komfort

Tro mod den bløde top, den næste Mercedes E-klasse Cabriolet holde aerodynamiske løsninger ses i sin forgænger at undgå turbulens i kabinen, som 4 pladser vil være som i Coupé. dette ny cabriolet vil ankomme i 2017 og komme med nye motorer inline 6 til udskifte de mest komplekse V6, En opgave omkostningsbesparelser giver dig også mulighed for at dele op til 60 procent af komponenter mellem diesel- og benzinmotorer, hvad enten 4 eller 6 cylindre.

Så er den nuværende Mercedes E klasse Cabrio

Mercedes E Class CabrioMercedes E-Klasse stationcar: klassiske familie

følgende kølvandet på E-klasse sedan, som det er meget svarende til klasse C men med større, det ligner den familie version af E-Klasse, denne ejendom, også det vil trække kraftigt på sin lillebror og vil have visse sportslige farvestoffer. holder option luftaffjedring, og modtager nye touch kontrol på rattet, tåge Multibeam dannet af 84 will be led og innovationer såsom fjernbetjening parkering eller automatisk vognbaneskift. Det er håbet, at dens kuffert stadig referere. med en forynget design og en stor teknologisk spring, indgår en avanceret halvstyrende kørsel set i hatchback.

Volvo V90: Nordisk praktiske

den Volvo V90 er en stilfuld familie store, med en front design næsten identisk med sedan S90. fra dette forår og ordrer tilladt, men det vil ikke ramme markedet indtil langt ind i sommeren. Denne spektakulære nye familie aktier og mekanisk teknologi med S90, tilføje en mere alsidig bagklap altid indrammet af lodrette chauffører, som giver endnu mere personlighed til den svenske model. Det vil overstige 500 liter bagagerum set i hatchback. Det luksuriøse interiør omfatter store lodrette skærmtype tablet allerede premiere på den aktuelle Volvo XC90, som også tager platformen, og fuldt digitale kontrolboks, vigepligt til en minimalistisk instrumentbrættet knapper meget rent design. Teknisk set få forskelle med S90: kronen området er plug-in hybrid T8, med 50 km af elektriske rækkevidde og 407 hk, og vil også tilbyde nye systemer af semi-autonome kørsel.

Det er den nye Volvo V90

Jaguar XE Sportbrake: skulpturelle aluminium

Logik fortæller os, at, Som i den nuværende Jaguar XF, hans yngre bror XE vil snart have en familie-version Sportbrake. Faktisk er det spekuleret på, at annoncerer selv inden udgangen af ​​2016. SUV F-Pace, udført på den samme platform XE, være, for øjeblikket, det mest alsidige alternativ krop. XE attraktivt billede kunne også tydeligt flytte til dette velkendte mønster, som gør XF Sportbrake.

Så er den nuværende Jaguar XE

Alfa Giulia SportwagonGiulia Alfa Sportwagon: du vil blive bekræftet?

Ingen afrejsedato bekræftet, ikke engang at gå for at få forsikring for familien version af den nye Alfa Romeo Giulia. Ja, til at blive vist, du bør gøre glæde fans endnu en gang tak til sin sporty føler og adfærd. mere kraftfuld udgave, kaldet Quadrifoglio, indarbejde en mekanisk bageste diffusor og Biturbo V6 510 hk, og overføre sin magt kun til den bageste tog eller et hjul drivsystem. Den maksimale hastighed af denne version Quadrifoglio overstige 300 kilometer i timen, med fra 0 til 100 km / t på under 4 sekunder. Moment er rygter, men ... Du vil ankomme i 2017?

Dette er Alfa Giulia

Du kan også være interesseret i:

Fremtidige kompakte biler, der ankommer

Stor SUV kommer på markedet