Kalenderen af ​​biler og SUV Hyundai og Kia nyt i 2017

Hyundai og Kia: deres nye biler af 2017 i billederHyundai og Kia: deres nye biler af 2017 i billederHyundai og Kia: deres nye biler af 2017 i billederHyundai og Kia: deres nye biler af 2017 i billeder

virkelig interessant og intens år af Hyundai-Kia gruppe til 2017 med lanceringen af nye biler og SUV der vil tiltrække sig opmærksomhed fra et antal chauffører. Så du ikke går glip af detaljer, fortæller vi det nøjagtige tidspunkt hvor markedet vil blive lanceret hver af disse modeller (nogle af dem, bare sat på salg eller sælges sammen meget kort tid).

Hyundai i30 (nu til salg)

den 2017 Hyundai startede med lanceringen af ​​den nye generation i30, dennes repræsentant i C kompakt segment. Ud over at designe ændringer, den vigtigste af denne nye levering i30 vi finde det tekniske plan, ændringer i chassiset, ny sikkerhedssystemer og visuelle og reelle materialer og finish bruges inde forbedring. Er vi før en nye anti-Golf? Tid til tid.

Hyundai elektrisk IoniqHyundai elektrisk Ioniq (nu til salg)

For et par dage siden, Autopista.es du kunne have førstehånds oplevelse om bord på vores el Ioniq Hyundai, den anden af ​​de versioner, der har forberedt Hyundai til denne model. De kunne lide at bruge og kørekomfort, autonomi 280 kilometer og flere interessante elementer af udstyr er blot nogle af højdepunkterne i denne hundrede procent elbil.

Hyundai Genesis Diesel (forår)

Range Hyundai Genesis G90 Det forbereder for ankomsten af ​​en ny dieselmotor. Denne motor er den samme som på det tidspunkt havde premiere den Santa Fe SUV og Grand Santa Fe, i dette tilfælde en blok 2.2 CRDI 200 HK koblet til en otte-trins automatgear.

Hyundai Ioniq phev (juni)

i sommer, vil komme Ionic Hyundai phev, den plug-in hybrid version af denne model. Denne tredje variant af Ioniq annoncerer autonomi cirka 50 km i hundrede procent elektriske tilstand.

Kona Hyundai SUVHyundai Kona (September)

den ny lille SUV eller bymæssig Hyundai, den Kona, Det vil blive frigivet i september i anledning af fejringen af International Motor Show Tyskland. Ifølge de første rapporter, vil der blive solgt i vores marked indtil begyndelsen af ​​2018. Mere information Hyundai Kona.

Hyundai i30 N (november)

I slutningen af ​​november, Hyundai Det vil blive frigivet i segmentet GTi kompakt, den forventede i30 N. Gør din identitet? en benzinmotor 2,0-liters turboladede 260 hk, Ud over de egne detaljer i en performance bil som suspensioner med specifikke timing, overdimensionerede bremser og begrænset differential slip, blandt andre elementer. Mere information Hyundai i30 N.

Kia Rio (nu til salg)

Allerede på salg den nye generation Kia Rio nytte. I sit sortiment af 84 benzinmotorer og Diesel CRDi 100 hk og 77 hk og 90 de indgår. En af de vigtigste nyskabelser er tilføjelsen af ​​sporty finish, GT Line, fås med 1,0 T-GDI motor 120 hk og 90 hk diesel. Mere information Kia Rio.

Kia Picanto 2017Kia Picanto (nu til salg)

med en længde på 3,59 meter, Det er allerede på salg Ny Kia Picanto, en urban bil segment A med de æstetiske gener af de nyeste udgivelser af Kia. Blandt de vigtigste nyskabelser, tilgængelighed i slutningen af ​​året 1,0 tre-cylindret benzinmotor T-GDI 100 hk, en version, der vil blive den Picanto mest magtfulde i historien. Kia Picanto oplysninger.

Kia Optima sportsvogn phev (maj)

den hybrid version plug PHEV når op familiær variant sportsvogn Kia Optima. I alt er det bebuder en bagagerum med en kapacitet på 552 liter kan udvides til 1686 liter hvis bukke bagsæder.

Kia Niro phev (juni)

Rækken af ​​Kia Niro i vores land vil blive afsluttet Måned juni med ankomsten af ​​den hybrid version plug PHEV. Denne nye variant kan forbundet til en 220 volt husstand stikkontakt at genoplade batterierne. I modsætning til den hybride Niro, dette Niro phev vil stige autonomi kilometer i elektrisk tilstand hundrede procent.

Kia Stonic (november)

lignende Hyundai med den ny SUV Kona, Kia Det vil også sælge en ny model, der vil konkurrere med konkurrenterne Lille eller urbane SUV (Mod Renault Captur, Peugeot 2008 Nissan Juke ...). Denne nye bil Kia Det vil blive kaldt Stonic og lover at overraske fra et æstetisk synspunkt. Kia Stonic oplysninger.

Kia StingerStinger Kia (november)

den Kia Stinger er den sedan med den sydkoreanske mærke ønsker at springe videre og konkurrere med saloons premium-segmentet. Inden dets mekaniske rækkevidde, Diesel 200 hk-version Det vil være meget interessant og attraktivt for folk på udkig efter et alternativ til mere traditionelle eksklusive modeller. Mere information Kia Stinger.

Sorento 2018 (ende 2017)

den Stor SUV af Kia, Sorento, står i slutningen af ​​året med en interessant opdatering. Æstetisk, forventes få ændringer, men ikke i stykker sikkerhed og tilslutningsmuligheder.

Du kan også være interesseret

- En Hyundai Santa Fe, den første bil til at krydse Antarktis (fotos)

- Hyundai Tucson, en sjov måde at se denne SUV salg (video)

- Kia Sportage, Peugeot 3008 og Renault Kadjar, hvad SUV er bedre?

- Kia Niro vs Toyota C-HR: Hvad er den bedste hybrid SUV? vi forsøgte