Toyota FR-S Concept Racing, aggressivt eksotisk smag

Toyota FR-S Concept Racing, dine bedste billederToyota FR-S Concept Racing, dine bedste billederToyota FR-S Concept Racing, dine bedste billederToyota FR-S Concept Racing, dine bedste billeder

den nye Toyota FR-S Concept Racing Det kan betragtes prototypen og også racing version af den nye Toyota S-FR som det blev præsenteret for et par uger siden på Tokyo Motor Show 2015.

Premieren på Toyota FR-S Concept Racing vil finde sted i den næste Tokyo Auto Salon 2016 at blive afholdt fra den anden halvdel af januar i begivenhederne tuning og verden personalisering Main i Asien (fans af denne fascinerende lille verden overveje Tokyo Auto Salon som en af ​​verdens referencepunkter citater, ved SEMA Show i Las Vegas og Essen Motor Show).

En af de officerer regnskabsudarbejderne Toyota og også specialist i konkurrence, Toyota Gazoo Racing, er skaberen af ​​denne lille bæst ved navn Toyota FR-S Concept Racing. Det udvendige design legemliggjort i mange aerodynamiske super aggressiv udseende er en af ​​de hovedtaler ved den nye. den plast forstærket med kulfiber (CFRP) Det er til stede i mange karrosseridele, såvel som andre aerodynamiske funktioner såsom sideskørter og store bagskærm. Med tilstedeværelsen af ​​dette materiale og fjernelse af andre elementer, angiver den første information at dens egenvægt ikke vil overstige 1.000 kg.

den længde den Toyota FR-S Concept Racing Det er noget højere i forhold til bilproduktionen, Toyota S-FR (4,10 m versus 3,99 m). Bredden er også steget fra 1,69 m til 1,73 m, medens højden er reduceret fra 1,32 til 1,27 m.

En mekanisk og teknisk niveau, for øjeblikket officielle data er ukendte Toyota FR-S Concept Racing Gazoo Racing. Forhåbentlig nogle suspensioner variabel dæmpning kontrol og en yderst sportslig moron og forskellige justeringer i den retning og motorens elektroniske styreenhed.