Alfa Romeo Kamal og Castello: nye SUV brødre til Stelvio

Alfa Romeo vil lancere to nye SUV i 2020Alfa Romeo vil lancere to nye SUV i 2020Alfa Romeo vil lancere to nye SUV i 2020Alfa Romeo vil lancere to nye SUV i 2020

Brand Biscione har været langsom til at sætte i kredsløb dets første SUV, fordi når Alfa Romeo Stelvio markedet har nået sine konkurrenter teoretisk, og de var legio. Men det lader til, at Milan hovedkvarter er på fuld kapacitet til at genvinde tabte tid og inden for tre år skal lancere to nye SUV som ville runde levering af Stelvio både over og under.

Vi har allerede talt om andre lejligheder i fremtidige planer for Alfa Romeo i henhold til hvilken den italienske producent planlægger at lancere i alt seks nye køretøjer skal opdateres hele sit sortiment i 2020. Sammen med de to SUV, der ledsager Stelvio der ville være en ny sedan til at konkurrere med modeller af repræsentation eller luksus, en ny "hatchback" C-segment kompakt ville tage pladsen nu besat af Alfa Giuliettay en model "specialiserede" det kunne være en ny sportsvogn.

Alfa Romeo SUV fremtidAlfa Romeo Kamal: en SUV at udskifte MiTo

, Dem alle, det ser faktisk mere end sandsynligt den første til at blive vist på markedet, er det næste to SUV. nedenfor alfa Stelvio kunne placere ny Alfa Romeo Kamal, en SUV, der ville hente navnet begreb indført af brand i 2003 og ville udgøre det første skridt i denne type bil. Denne nye lillebror ville kalde at konkurrere med Audi Q2, Mini Countryman og selskab, ikke forgæves ville være en meget fokuseret daglig brug bil ville komme selv at erstatte den nuværende MiTo, da det menes, at efterspørgslen denne kategori vil fokusere på mere alsidig og med at crossover-modeller billede.

Alfa Romeo Castello: rival af den store tyske SUV

I stedet ældste bror den Alfa Romeo Stelvio Det ville være en SUV som kunne kaldes Alfa Romeo Castello og det skal være et alternativ til mere kraftfulde modeller Audi, BMW eller Mercedes. Til dette projekt det italienske mærke allerede være at udnytte industrielle synergier fra en sådan en ikonisk Maserati Levante SUV gerne. Naturligvis sportslighed mark filosofi af denne model, med en omhyggelig afstemning af alle elementer i chassiset, motorer linje seks-cylindret turbo stede i Alfa Stelvio QV og en udvikling i design, der ville bygge på sådan en højtydende version.