BMW april 2017 Serie: Coupe, Cabriolet og Gran Coupe, opdateret

BMW -serie april 2017BMW -serie april 2017BMW -serie april 2017BMW -serie april 2017

fra 2013 marked og mere end 400.000 solgte enheder rundt om i verden, BMW 4-serie er kommet ved opdatering billede, interiør design, motorer, multimediesystemer og ændringer til chassiset herunder. Ændringer i den samme linje og retning som 3 Series 2015 og påvirker tre krop Series 4 integreret i Coupe, Cabrio og Gran Coupe, og udvide, selvfølgelig, at både sporty varianter af sagaen: BMW M4 Coupe og Cabrio M4. Den nye serie Det vil være til salg i perioden 1. marts 2017.

BMW -serie april 2017

BMW april 2017 Serie: mere end blot et nyt udseende, sporty design

Matiz til farvetone, BMW -serie i april 2017 du finde mange nye designelementer fokuseret på at skabe en høj visuel effekt og bredde større følelse af kroppen. Mens der ikke er nogen større ændringer i størrelse: de tre organer, frugten af ​​de nye kofangere, nu måle 4.640 m lang -4,638 m de salientes- versioner, 1,825 m bredde uden ændringer-og, ifølge kroppen, mellem 1,377 og 1,399 m -den CoUpé- -den Cabrio- m høj. Ifølge oplysninger fra BMW, ændrer ikke luftmodstanden, med Cx absolutte værdi på 0,29. Der er også ingen væsentlige ændringer på den samlede vægt vedrørende udgående versioner lig motor eller chassisets målinger, fremhæver en bred adskillelse af m- -2,810 hjul og en bredde på øvre spor på bagakslen forhold til forhjulene -1,545 / 1.594 m for / bag aksel hhv. Hvis du er kommet effektivitetsgevinster meget af dets motorer, mens forsvinder den nuværende 425d af hele spektret og 418d er forbeholdt kroppen med mere træk Serie 4-den 50 procent af salgs-, Gran Coupe. Men lad os se nærmere alle ændringer.

Dette er den nye BMW -serie 4 Coupe i billeder

Du vil skelne 4-serien 2017 for bi-LED forlygter nye lovforslag, selvfølgelig, indrammet af ringe af kørelys De karakterisere mærke i almindelighed og den bestemte model. eventuelt, Alle BMW 4-serie vil have LED adaptive forlygter også adskiller sig ved en sekskantede design format. tilbage, flere vandrette linjer på pladeelementer og design kofangere, samt forlygter af bredere end før og intermitterende større andele. Igen, vil du finde tragtformede hjulkasser på bagakslen De understreger den dynamiske karakter af serie 4. De Sport og luksus finish De vil fortsætte med at differentiere i front, som den støbning omkring luftindtaget, mens i den bageste zone adskiller Reflektorer ny regningen, placeret i en højere position før de tre organer. Fordel og M-Sport, med nævnte Sport og luksus, er det fire mulige efterbehandling linjer, nu alle tilgængelige med nye personalisering elementer. Der er også en bredere alufælge 18 og 19 tommer rækkevidde, og to nye farver krop: Snapper Roks blå og Orange Sunset.

Dette er den nye BMW 4-serie Cabriolet billeder

Inside, ikke kun nyt kontinent, også mere indhold: Fra ny polstring læder og tekniske materialer til at fremhæve områder af instrumentbrættet, indtil en ny infotainment-system, passerer gennem en midterkonsol med induktion oplader smartphones -optional-. Men der er mere. Instrumentbrættet kan også være virtuelt i tilfældet med BMW 4-serie -altid eventuelt. navngivet Multifunktionel Instrument Display, Det gør det muligt forskellige konfigurationer af grafik og skærme i henhold til forskellige køreindstillinger: Komfort, Eco Pro og Sport. systemet Professionel navigation mosaik ikoner fordelt på to skærme tillader hver bruger organisere genveje afhængigt af deres prioriteter. Den mest komplette navigation pakke tilbyder gratis WiFi internet og understøtter høj hastighed tilslutning af op til 10 enheder.

BMW -serie april 2017

BMW -serie april 2017 150-313 hk

Som i det aktuelle område, BMW 4-serie er ikke bare billedet. I forhold til sedan, har en specifik tuning, der bringer større dynamik og glæde for brug. I tilfælde af 4 Series Coupe, BMW har arbejdet på at reducere tyngdepunktet med 40 mm i forhold til 3-serie altid i forhold til sedan, Gran Coupe sænker sit tyngdepunkt med 30 mm, mens Cabrio gør 20 mm-. Den bageste, i mellemtiden, Det opretholder 14 mm bredere end skaftet 3 hvoraf Series. Coupe og Gran Coupe, til gengæld har en fastere dæmpning og bedre styring som ifølge BMW, giver mindre organ roll, større poise og smidighed. I tilfælde af Cabrio, ændringer kun påvirke adresse. Eventuelt kan de tre organer monteres adaptiv suspension med også nye justeringer faktura.

Begge benzinmotorer samt Fire cylinder diesel og hører til familien EfficientDynamics, alle udstyret med teknologi TwinPower Turbo. Alle 4-serien De deler tre benzinmotorer og tre diesel. Den væsentligste forskel er, at 418d er reserveret til Gran Coupe. Husk det er en variant 2,0 liter motor archiconocido i brand, med et udbytte på 150 CV i denne serie 4 brændstofforbrug mellem annonceret 4,1 og 4,5 l / 100 km -Afhængig på gearstangen og redskaber for hjul-og derfor en tiendedel forbedring i det gennemsnitlige forbrug af den udgående udgave.

Så er det BMW 4-serie Gran Coupe i billeder

I tilfælde af benzin varianter, 430i 420i og versioner deler en blok af 4 cylindre 1.998 cm3, med magt 184 hk og 252 hk, henholdsvis. M4 udenfor, blok inline 6 er reserveret til 440i, med magt 326 hk. begge 430i 440i er tilgængelige som den bageste eller konfiguration xDrive i de tre organer, i sidstnævnte tilfælde, altid forbundet med Steptronic automatgear 8 relationer, Valgfri i to-hjulstræk versioner.

Vender tilbage til Diesel, farvel til 425d af 224 hk. Med undtagelse af den 418d Gran Coupe, udgangspunktet for Serie 4 og Serie 4 Coupe Cabrio er 420D med 190 hk, fås med firehjulstræk og sagen Coupe og Gran Coupe. ny forbrugstal alle versioner er udstyret med denne motor, der er op til to tiendedele bedre end før -fra 4,0 l / 100 km i tilfælde af baghjulstrukne coupe og kasse ændrer manuelt. den 430D -med AWD valgfri xDrive i tre carrocerías- og 435d xDrive "skjule" motor Inline 6, med 285 hk og 313 hk i hvert tilfælde.

BMW -serie april 2017

BMW M4 2017: dyret forbliver tro mod sin ånd

Lidt senere end resten af ​​området vil slutte sig til to M4, Coupé og Cabrio, og hvor BMW har kun fokuseret på æstetiske ændringer primært på grund under kølerhjelmen gør en udseende følger samme seks-cylindret TwinPower Turbo 431 CV, sandsynligvis en af ​​de bedste motorer i sin klasse. Så den næste generation vil skelnes fordi adaptive Led Frøs kommer standard ... Eller fordi nye forsæder nu indarbejde den oplyste logo M. BMW vil fortsætte med at tilbyde den Tilpasning Konkurrencepakken BMW Sport Edition. Ifølge de foreløbige oplysninger forbruger nu De varierer mellem 8,3 og 9,1 l / 100 km afhængigt af den type ændring (automatgear eller DKG dobbelt kobling gearkasse 6 gear), sammenlignet med tidligere Aktuelle 8,8 l / 100 km versioner med manuel gearkasse.

Dette er den nye BMW M4 og M4 Cabrio i billeder

Du kan også være interesseret i:

Audi A5 og er den vigtigste rival BMW 4-serie

Quadrifoglio Alfa Romeo Giulia, den italienske bæst

Alle midterste Primium saloner, ansigt til ansigt