Opel Monza Concept, ikonisk coupe

Opel Monza ConceptOpel Monza ConceptOpel Monza ConceptOpel Monza Concept

De var gyldne år af historie Opel, eventuelt med en status mærke, der ikke kommer i dag. den Monza Det var en majestætisk coupe derivat sedan Senator der, blandt andet teknisk de fremhævede merværdien af ​​dets motorer 6 cylinder og baghjulstræk. Men det er en historie, der rører ikke tale nu.

den Monza koncept er en coupé Chokerende plante, der over eventuelle andre detaljer understrege sine døre "Gullwing", en løsning med mange licenser sedan bil, men i tilfælde af Opel som allerede har afkræftet Konventionel dør vender mod åbningen af i Meriva... . den Monza er ikke en indrømmelse at designe uden grænser og har taget hensyn til funktionalitet og livability således at for eksempel, bagsædepassagererne tillod en meget generøs plads i alle retninger og bagagerum til rådighed 500 liter kapacitet.

den Monza også fremskridt at strategien Opel til at designe ure billeder i morgen. med 3D projicerede billeder, 18 lysdioder skabe en multifunktionelt display helt konfigurerbar og governable af touch og stemmekommandoer, der forenkler viser kun rettidig information hver gang. På dette tidspunkt, er det værd at genoptage historie forsvandt Monza, forud for sin tid, hvilket igen udgivet en digitalt display, en milepæl på det tidspunkt.

Med hensyn til fremtiden, Opel Han har udviklet sig i Monza koncept en form for tilslutningsmuligheder, som du deler din smartphone med din bil og hvor også de andre passagerer og eksterne venner kan kommunikere. Og naturligvis internetforbindelse Det er en del af iscenesættelsen af Monza. Alle fremtidige tendenser påtænkes og Opel Det er ved at udvikle sine systemer "Bil til bil" og Bil til X", med som bød på en integreret sammenhæng med andre trafikanter, der åbner en kommunikationskanal til at stige, blandt andre områder, sikkerhed.

letvægtskonstruktion

Men under denne shell avantgarde meget mere end stilistisk og computing tendens. den Monza reagerer på en fremgangsmåde modulær konstruktion at blive velkendt for os begynder at fremstille fleksible, således at forenkler industrialisering. Derudover har vi endelig hørt tale om brand letvægtskonstruktion. Den Monza koncept med dets 4.7 meter krop vejer 1.300 kilo, frugten af ​​hans Smart integreret design. Mechanics Monza forpligtelse til at udvikle sig implanterede i Opel Ampera ved, en kraftværk udvidet område for hvilket, i Monza ser det ud som varme motor-generator én fortilfælde tre-cylindrede benzin 1,0 SIDI Turbo, a priori langt mere effektiv og specifik for deres funktioner. Også det virker med naturgas for yderligere at forbedre de miljømæssige konsekvenser af CO2.