Stor ny SUV på fremtiden: BMW X7, Audi Q9 …

Så de er store SUV'er og luksus i fremtidenSå de er store SUV'er og luksus i fremtidenSå de er store SUV'er og luksus i fremtidenSå de er store SUV'er og luksus i fremtiden

den SUV feber temperatur ikke sænke de kommende år. Vi stopper ved den de fleste vigtige udviklinger, der vil ankomme de næste par år, I dette tilfælde, store modeller og niveauer eksklusivitet og kvalitet at de katapult som autentisk flagskibe af deres respektive mærker. Opmærksomme på disse navne ny SUV: BMW X7, Q9 Audi, Porsche Cayenne Coupe, Lamborghini Urus...

Porsche Cayenne CoupePorsche Cayenne Coupe, 2018

Hvis der stadig er et glimt af fysisk lov, at Porsche Cayenne endnu ikke har været i stand til at sabotere, 2018 vil det være tid til at genoverveje teorier om Newton. Hans mål var klart defineret fra det øjeblik, han blev født, men nu er kommet i gang "mark område". Wickers ankommer orgel bank VW-koncernen, erfaring og ambition om at give brandet en tredje generation Porsche Cayenne lighter, omkring 100 kg mindre, men også mere sofistikerede. Aluminium gevinster fremtrædende plads i kroppen og chassis, som roterer omkring MLB Evo tunet af Porsche arkitektur. Tilføj på den seneste generation af luftaffjedring (med tre kameraer), også den sidste aktive stabilisator (elektromagnetisk kontrol), rat og den fjerde, at magiske touch, som Porsche var altid bringer i ærmet. Overraskelser vil fordobles i den næste generation: en for simpel ydeevne chassis, for at forbedre det der i dag synes uovervindelige; og en anden, fordi Porsche tilføjer til mode Coupé og spalter Cayenne i to karrosseriformer som de allerede har gjort deres rivaler.

med hensyn til dimensioner og design, den Porsche Cayenne 2018 Det vil være mere som den Macan æstetisk, men XL-format med en svag stigning i længden. Med hensyn til dens mekaniske udgaver, vil der være noget for alle, selv om vi fremhæve en super plug-in hybrid version med løbet 460 hk forbrug samlede og gennemsnitlige brændstofforbrug homologeret om 3,0 l / 100 km.

BMW X5 i 2017

Ny BMW 3, 5-serie og 7 i markedet, BMW X5 SUV opdaterede hånd. Det er derfor et generationsskifte, men en større ansigtsløftning for at forfine og forbedre aerodynamikken linje 2017. forbedret med mere end 10 procent resultatet af en svag udtynding og udviklingen i alle motorer ydeevne forventes. Og køre flere assistenter og tilslutningsmuligheder ombord. 2 år senere til 2019, radikal ændring i BMW X5.

Mercedes GLEMercedes GLE 2018

den tidligere Mercedes M-klasse Det førte til den nuværende Mercedes GLE-model i 2018 Det vil forny dybt. Æstetisk, skal de væsentligste ændringer i det ydre lokalisere på forsiden, men det er teknisk hvor der forventes flere ændringer, med den bygning platform MHA allerede etableret. Takket være hende, forventer vi en SUV at spare en håndfuld kilo af vægten. Et niveau udstyr, sikkerheds assistenter og kørsel overalt.

Audi Q9

Monteret på platformen Ny Audi Q7, den nye og hidtil usete Audi Q9 vi kan betragte som en luksus Audi Q7 samvittighedsløst. I søgelyset, de mere velhavende kunder i Kina, USA og Mellemøsten. Som ydre dimensioner, Audi Q9 vil være noget længere end Q7 og en højde lidt større end Audi Q6. I sin mekaniske forsyning kun forvente den mest kraftfulde og avancerede, herunder en plug-in hybrid variant e-tron.

BMW X7 i 2020

Efter at have forladt det første projekt -Kode F17-, den BMW X7 Det fremgår stærkere end nogensinde i Fremtidige planer af mærket. Kodet nu som G07, synes ikke blot levedygtighed sikret, men der er allerede udfører vinter test prototyper, ja, carrozados som X5. I betragtning af, at dette 2017 BMW X5 fremtid Det vil være grundlaget også bekræftet SUV Rolls Royce Cullinam, Det er let at forestille sig niveauet for efterspørgslen efter mærket med denne model.

Således BMW X5 fremtid vil være banner luksus og teknologi, positionere sig selv over den 7-serie, der arver platform, kørsel motorer eller assistenter. Det vil måle omkring 5,1 meter og vil have varianter 4, 5 og 7 sæder. Det vil blive fremstillet i USA, en af ​​sine vigtigste markeder. Kina vil overhale en anden stor procentdel af de 45.000 årlige enheder til at gøre mærket, når det i 2020 at nå sit marchhastighed.

Mekanisk, den BMW X7 vil indeholde en bred vifte af motorer, med propeller seks-cylindret, V8 og selv en hypotetisk V12 600 hk. Er dit mål? Bentley Bentayga at stå op og også nye og længe ventede Lamborghini Urus.

Audi Q8Audi Q8 i 2019

i 2019, Du ser lyset Audi Q7 sportiest, at blive kaldt Audi Q8. Tidligere Hall of Detroit, og Q8 Concept prototype, med underskrivelsen af ​​de fire ringe, han gav os noget andet viste nogle strejf af hvordan du ønsker at fokusere den tyske mark Stor SUV med en linje, der vil være minder om dem legendariske Audi Sport Quattro 80. Sandsynligvis unik konfiguration af fire-sæders med det bedste af Q7, SQ8 og e-tron inkluderet.

VW Touareg i 2018

Drej til at bevæge sig op et trin eller to ... til Ny Volkswagen Touareg som åbner i 2018. Fordi der vil være den model mærke med mere teknologisk byrde. Selv om det altid har fulgt kigger off-road univers, denne Touareg Den fokuserer hundrede procent asfalt. Større, men også lavere. Vi ventede en anden hundrede kilo mindre vægt. Hovedparten af ​​motorer er 6-cylindret, vil der være en hybrid benzin baseret 2,0 TSi og en plug-in Diesel på TDi V6.

Lamborghini Urus i 2018

Lamborghini Urus er den anden SUV helt ikke du glemmer LM002, mellem 1986 og 1993, 301 fabricadas- enhed, men så enestående med den første i mere end skjul under huden kantet og sport være en Q7 Audi. Det garanterer os, i det mindste, at niveauet af nævnte Q7, hvis ikke bedre. I april begynder fremstiller den første pre-serie til start Salget i 2018.

Du kan også være interesseret

- Mercedes GLB 2018: ny SUV mellem GLA og GLC

- Den SUV Aircross Citroen C5 vil debut i april

- Nissan Qashqai 2017 vs 2014: Ændrer den bedst sælgende SUV

- Den nye SUV i fremtiden betyder: Qashqai, X3, Q4, Tiguan ...