Opel Mokka Color Edition, mere sort og skelnen

Opel Mokka Color EditionOpel Mokka Color EditionOpel Mokka Color EditionOpel Mokka Color Edition

Opel urban SUV, den Mokka, Det indarbejdet som interessant nyhed i den spanske række tilgængeligheden af ​​den nye version Farve Edition.

den nye Opel Mokka Color Edition Den præsenterer en karakteristisk udvendige design den forbindelse fremhæver tag, spejle og aluminiumsfælge 18 inches malet sort, tonet glas, pander i modstykke aluminium og krom udstødningsåbningen.

Blandt højdepunkterne er inkluderet i udstyr Opel Mokka Color Edition Vi skal nævne stabilitets- og trækkraft kontrol, hjælpesystemet bakke starte, kørelys LED-, fartpilot, regnsensor og automatisk lys. Et niveau af komfort og underholdning tilbydes med dual zone klimaanlæg, Blandet møbelstof / læder sæder overflader, håndfri Bluetooth og USB-indgang.

mekanisk område Opel Mokka, den enkelt motor med som kan kombineres udgave Farve Edition er den diesel 1.6 CDTI 136 hk. Denne motor-version Colour Edition kan kun være forbundet med forhjulstræk og seks-trins manuel gearkasse. Med hensyn til effektivitet, er gennemsnitligt forbrug annonceret 4.3 l / 100 km og CO2-emission niveau på 114 g / km.

den pris den Opel Mokka Color Edition Det er 25,110 euro, et gebyr, som ville trække det officielle rabat brand og støtte til køb af Pive 8 Plan.