Skoda Crossover: ny SUV i 2019 under Karoq og Kodiaq

Skoda Crossover: så vil de nye små SUV i 2019Skoda Crossover: så vil de nye små SUV i 2019Skoda Crossover: så vil de nye små SUV i 2019Skoda Crossover: så vil de nye små SUV i 2019

I det sidste år, vi kommer og taler en masse kategori af små SUV'er eller varebiler. Den, hvor Renault Captur, Peugeot 2008 eller Nissan Juke De har opnået stor salgssucces ... og det vil se i de kommende måneder at fuldføre en hel byge af nye funktioner. Og blandt dem kan vi fremhæve lanceringen af Kia Stonic, Hyundai Kona... og Seat Arona.

Og vi understrege Seat Arona på grund af den samme platform Den SUV kommer også, hvor vi fokuserer i dag: den Ny Skoda Crossover. Men officielt bekræftet den endelige navn (kunne være, at eller en nærmer mere til nyt sprog SUV mærke og Kodiaq- -Karoq), Som filtrerer selv og fra det britiske magasin Autocar er dens udgivelse dato i Marked: 2019. Faktisk, hvis alt går vel målet er, at denne nye model i produktion i maj samme år.

Crossover Skoda: Fabia Combi SUV

dette Ny Skoda ikke være et stort Crossover SUV brug: Skal snarere at være en tilpasning af en Skoda Fabia Combi (Hans familie variant), på høj og æstetik i hele stien. Det udvikler, som vi rykke på A0 MQB-platform Volkswagen Group, den samme som havde premiere første Seat Ibiza, som vil montere den nye Volkswagen Polo... og de fleste nye værktøj til at sætte den tyske konsortium på markedet. selv Fremtidige Audi A1.

Skoda lille SUVpositionerede under den nye Skoda Karoq, Dette Skoda Crossover vil have mange ligheder i deres image, samt den største Skoda Kodiaq. Der er ingen tvivl om, blandt SUV Skoda planerne vil få en stor rolle som en ny familie, og det vil også Kodiaq næste Coupé, i princippet kun til de asiatiske markeder. Vi vil se i fremtiden.

Ny Skoda SUV: størrelse og motorer

noget andet store dimensioner som Seat Arona, denne nye Skoda Crossover skulle hjemsøge både 4,20-4,25 meter i længden skal placeres på toppen og dette segment urban SUV. I princippet er ikke fastsat for ankomsten af ​​firehjulstræk versioner, så kun Det vil blive solgt i forhjulstræk. I betragtning af den forpligtelse til modularitet og rum, der kendetegner Skoda, bør denne SUV være meget bred, intelligente løsninger har en kuffert over 400 liter annonceret i Arona.

Skoda Connectmekanisk den nye Skoda Crossover satse på de sidste førere af Volkswagen-koncernen i diesel og benzin. Det vil sige, blandt de sidstnævnte, 3 1.0 TSI motorer cylindre 95 og 115 CV koncentrere udbuddet kerne og kan ledsages ovenfor 1.5 TSI 150 hk, og 4 cylinder, men med frakobling systemets cylindre. med hensyn til Diesel, 1,6 TDI 95 og 115 De bør være nok til at lukke handlen her.

som alternative powertrains og mere effektiv, bør de nye små SUV Skoda ankommer, ligesom Seat Arona, ledsaget af nogle Komprimeret naturgas-drevne udgave (CNG) Og det er spekuleret fremtidige hybrid plug-varianter. Blandt dens udstyr, ikke vil gå glip af det Ultimate tilslutningsmuligheder eller sikkerhedssystemer som nødbremsning, assistent i syltetøj, den blinde vinkel afsløring, den semi-automatiske parkering, og så videre. Meget snart vil vi udvide denne information.

Du kan også være interesseret i:

Alt SUV, der vil ankomme i 2018 og 2019

Skoda vil lancere en rival bil Dacia lav pris

Skoda Karoq: alle nøglerne til den nye SUV