Volvo XC40: Alle priser og data for Spanien den nye SUV

Alle priser for XC40 Volvo SpanienAlle priser for XC40 Volvo SpanienAlle priser for XC40 Volvo SpanienAlle priser for XC40 Volvo Spanien

Med det nye billede volvo tage deres kommende modeller og agter at erobre den lille SUV-markedet, Volvo XC40 kommer med de alle tilskyndelser til at blive en bestseller. Premium end andre virksomheder til at forberede, fordi svenskerne kommer til at erobre markedet.

Du kan lave de første ordrer siden sidste uge og har allerede kendt priserne på deres første to powertrains. I øjeblikket i Volvo de har valgt at inkludere de mest potente blokke på sin produktion, men det forventes, at næste forår har vi en mulighed D3 Diesel 150 hk, forhjulstræk og manuel transmission for mere beskedne kommissioner, og en tre-cylindret 1,5 liter og hybrid plug, for dem, der foretrækker en elektrificeret motor.

For nu, vil de, der ønsker en diesel køretøj nødt til at placere deres ordrer fra D4 Diesel 190 hk, som starter fra 42,220 euro med finish Momentum og 44,233 euro, hvis vi inkluderer den sporty R-Design mulighed. Hvis du vælger den benzin model, vil vi vælge deres T5 250 hk, at en del af EUR 47,257.50 og 49,349.50 euro Momentum version med færdiggørelse R-Design.

Alle modeller leveres som standard med en store udstyr katalog, hvor højdepunktet er dens sikkerhed pakke med adaptive stoplys, signalerer anerkendelse, støtte til at bo i vognbane, kollision advarsel frontal med automatisk bremsning eller detektor fodgængere og cyklister. Men det vil også omfatte multifunktionsrat og touch screen 9 tommer regnsensor, bageste parkeringssensorer eller.

For dem, der vælger versionen R-design, til de ovennævnte detaljer som en specifik sport rat, tærskler hoveddøren med emblem R-design, udvendige tag, hjul og spejle i blank sort eller pedaler og shifter sport ændringer, men frem for alt vil en sport chassis tilføjes renoveret for at give den bedste ydelse.

Du kan også være interesseret i:

Volvo XC40: første video, billeder og data i den nye SUV

Alt om Volvo XC40: kunst, teknologi og indretning af den nye SUV

For at abonnere eller købe en bil? Volvo startede revolutionen med XC40