Mercedes GLA: ny generation af kompakte SUV i 2019

Mercedes GLA: den nye SUV, realitet i 2019Mercedes GLA: den nye SUV, virkelighed i 2019Mercedes GLA: den nye SUV, virkelighed i 2019Mercedes GLA: den nye SUV, virkelighed i 2019

Mercedes-Benz forbereder en stor offensiv nye biler og SUV'er for de kommende år. I denne strategi, er det afgørende, nuværende platform MFA forhjulstræk bil (som forlader klasse A, klasse B og GLA) og den nye udvikling af det, den ny MFA2, vi allerede kender fra den første prototype, Concept Sedan, hvilket vil føre til fremtiden Klasse A, klasse B, CLA, CLA Skud Brake og GLA SUV, hovedpersonen i denne artikel.

Frigivelsen af ​​disse modeller, herunder SUV Mercedes GLA, Det vil ske efter al sandsynlighed sen 2018, starter sin kommercialisering, i henhold til de lande, hvor de går til at sælge, til tidligt 2019. Under henvisning til udviklingen af ​​denne model registreringer og i henhold til salgsdata fra januar til juni 2017 (i Spanien, GLA er den tredje mest solgte Mercedes bilen bag klasse A og C) Klasse, synes det klart, at de mest ansvarlige for underskrivelsen af ​​Stuttgart mimarán fulde udvikling og tuning af en nøgle model såsom GLA.

Sidst opdateret Mercedes GLA Det er opstået netop i begyndelsen af ​​dette år, da denne kompakte SUV debuterede sin nuværende "resytling" (Se Mercedes GLA på Detroit Motor Show 2017). Den nye generation er allerede ved at udvikle -i Tyskland, og cirkulere spion fotos Denne model komme til punkt-, forlade som jeg har sagt før MFA2 platform, udgangspunktet bliver prototypen Koncept Sedan præsenteret på den sidste udgave af Shanghai. Alt tyder på, at de forskellige biler, der opstår fra denne konstruktion metode ikke kun deler de mest tekniske elementer til chassis-niveau og på det niveau af motorer, men også vil der være mange design har både ude og inde til at gentage sig modeller, der skal fremstilles på grundlag af denne platform.

2019 Mercedes GLA SUV2019 Mercedes GLA: design "familie"...

På denne måde, er du nødt til at tænke på en 2019 Mercedes GLA stiliserede linier og visse æstetiske og ligheder i forvejen Koncept Sedan. Som du kan se i den genskabelse af vores illustrator Schulte, ikke kun ændre udseendet af forlygterne og kølergrill, men også flere af de "rystesyge" og folder af kroppen. Med hensyn til ydre dimensioner, forventes dette ingen større ændringer i denne henseende, og den nye generation SUV vil fortsætte med at måle omkring 4,40 m lang.

den Inde i Mercedes GLA 2019 Det vil være et andet element, hvor vi vil lægge mærke til mere væsentlige ændringer. den digitale miljø Det vil blive yderligere styrket med en stor multifunktions touch skærm i midterstilling af instrumentbrættet og synlig information hvis funktioner vil dele scenen med den stort display (også digital) At være placeret bag rattet. Et niveau af teknologi og udstyr, kapitlet om sikkerhed og drivende assistenter omfatte flere systemer og enheder såsom automatiske nødbremsesystem chauffør træthed afsløring, intelligent fartpilot og en liste over "livredder" indgår i Intelligent Drive Technology Mercedes.

Du kan også være interesseret

- 2017 Mercedes GLA: en anden SUV premiere på Detroit Motor Show

- Mercedes Klasse X: pick-up og SUV alt i én

- Mercedes GLC vs Volvo XC60: Hvad SUV er bedre?