Alle nye lille SUV, der kommer og markedet

Oversvømmelse af ny SUV: alle den lille kommendeOversvømmelse af ny SUV: alle den lille kommendeOversvømmelse af ny SUV: alle den lille kommendeOversvømmelse af ny SUV: alle den lille kommende

den Geneve Motor Show Du vil blive vidne fremkomsten af ny SUV i alle segmenter markedet, fordi det er en type køretøj, der stadig syder og stadigt mere interesse i offentligheden. Ingen producent ønsker at holde sig ude af denne mode og ikke kun at øge antallet af modeller, men også den kvalitet og raffinement deraf med større teknologisk indhold og en stærk følelse af design, der ikke er uforenelig med alsidighed. Denne gang vi fokusere direkte på mindre modeller, der er ved at blive markedsført, men også i at komme til marked i løbet af de næste tre år.

To nye SUV Škoda Yeti SUV og Fabia

En af de 2017 spillere Det vil helt sikkert være den Skoda Yeti ny, noget større end den nuværende og udstille design meget øverste linje Kodiaq, med forlygter opdelt, en markant lateral ribbe og robust udseende, fordi færre glasoverflade, med en højere ark. Størrelse du kan konkurrere næsten på lige fod med den kompakte SUV segmentet, som stigningen i størrelse vil give større indvendige rum og krop, to af de få ting, der er adskilt ham fra modeller som Volkswagen Tiguan, med hvilken deler MQB platform Group. Og også med Ateca Seat.

af nedenfor Yeti, og altid stadig inden Skoda mærke, vil der være plads til en anden lille SUV også få adgang til og mere ungdommeligt tilgang, baseret på Fabia og indrammet i B bil segment. Lancering, stadig ubekræftet, det ville forventes at ikke før 2019. Det vil tage den samme Sædebunden Arona... som så vi taler.

Så vil den nye Skoda Yeti

Skoda Fabia SUVSeat Arona: en SUV på Ibiza

den Seat Arona, der vil komme før hans bror Skoda til markedsandele både arkitektonisk og mekanisk med ham og andre små SUV, der vil lancere alle mærker af VW-koncernen. Selv Audi, med Q1 så vil jeg tale. den Ateca lillebror af den nye platform får premiere på Ibiza, Det vil blive præsenteret i et par uger og vil være tilgængelig i december, men siden november det kan ses på forhandlere af mærket og afgive ordrer. Det vil uden tvivl være et af de mest lovende modeller.

Så vil Seat Arona

Volkswagen Polo Roc

Sæde selve grundlaget for Arona Vi har allerede sagt, at mange SUV vil ankomme til dets bilkoncern og, selvfølgelig, den ene af dem vil være Volkswagen mærke. den Polo derfor vil også have deres særlige version todocamino, hvis billede vi har kendt og meget næsten i T-Roc koncept. Denne prototype avancerede linjerne i at designe en bil, der vil blive frigivet, når Polo debuterer nye generation, og derfor nye platform. En anden model mere interessant.

Dette vil være VW Polo SUV

VW Polo SUVMini Countryman: BMW alternativ

Du kan ikke gå glip af i denne samling af de bedste lille SUV kommer den mini Countryman, netop en af ​​de banebrydende modeller i segmentet og bare fuldstændig fornyet. Den nye Mini Countryman vokset siden ny modulær arkitektur forhjulstræk BMW Group hvorfra også kommer ud X1, for eksempel også begået den mest luksuriøse og eksklusive ansigt af kategorien, uden at forsømme sin sporty side. Det er den første til at sætte kortene på bordet.

Dette er den nye Mini Countryman

mini CountrymanSmart SUV: udvikling med Renault?

og sikker Mercedes også kommer i spil hvis BMW og Audi i spillet, ikke? Nå, ja, og det vil i princippet Filia med din Smart. Vi har allerede talt om dette projekt nogensinde ladet efterhånden danne (du kan læse i linket nedenfor), og opstår som en direkte rival til Mini Countryman og Audi Q1. Det givet de synergier med Renault, er det nu spekuleret på, at Det kunne udvikle sig fra den spektakulære kwid, en model, der det franske mærke sælger i Indien.

Så vil Smart SUV

Opel Crossland X: en af ​​de første

Inden for de generalist fabrikanter også produkter udvikler sig hele tiden. Opel, for eksempel, har vigtige bidrag i segmentet som den fornyede Mokka X og frem for alt det nye Crossland X ankommer snart, en model, der Den dækker det hule Meriva transformere konceptet minivan, i stigende grad efterspørges i crossover eller SUV. Bil mere interessant at også konkurrere med nye Mitsubishi ASX, Suzuki Ignis eller opdaterer Fiat 500X, hvoraf vi allerede har talt ved andre lejligheder.

Dette er Opel Crossland X

Stonic Kia og Hyundai SUV: Blood Brothers

En tur til at tale gruppe Hyundai / Kia, selvfølgelig, har også forslag lille SUV. I øjeblikket har vi kendt gennem begreber som Kia Provo, men da de er blevet bekræftet af deres egne mærker. Den første ting du bør få ville være den model af Kia, hvis navn kunne være Stonic. Det vil være en crossover på omkring 3,8 meter lang, coupe-lignende udseende og meget sporty, det kunne være drevet af en hybrid drivetrain derivat anvender den aktuelle Kia Niro, forbundet med en automatisk dobbelt kobling transmission og 7 hastigheder. bit efter sit udseende, vi skal kende din underskrevet af Hyundai alternativ.

Så vil Kia Stonic

Kia StonicNissan Juke: den revolutionære

Selv hvis vi taler om design og sportsånd, må vi stoppe Nissan Juke, en af ​​drivkræfterne i den kategori, altid den mest originale og allerede ved at forberede sin anden generation. Dette vil overraske uden tvivl set dagens lys og konceptet Gripz, som Nissan sagde dengang, at ville markere dens udvikling i design. sandsynligvis endelige model vil blive afsløret i løbet af efteråret 2017, vil også have vis funktioner i den nye Micra, altid med en fed og munter touch, sammen med revideret for at forbedre køreegenskaber og chassis adfærd.

Det vil være Nissan Juke

Audi Q1: den mest luksuriøse

Vi lukker denne udvælgelse af lille SUV med den sidste tilbageværende i Volkswagen Group, Audi medlem. Rupert Stadler og avancerede det dengang, "der ville være en Q model med hvert ciffer". Markedet synes villig til at acceptere det og helt sikkert og MQB modulær arkitektur, Også når du får først Seat Arona. den Audi Q1 vil det være den mest urbane alternativ mærke, vil præsentere en eksklusiv, men fælles tekniske elementer tilgang, der forlader den øverste Audi Q2 som en mulighed snarere løsere størrelse.

Så vil Audi Q1

Du kan også være interesseret i:

Nissan Juke, Renault Captur og Peugeot 2008, hvad er bedre?

SUV'er mere plads inde

20 bedst sælgende SUV-markedet