SUV revolution: alle nye små ankommer

Den 10 bedste lille SUV kommer på markedetDen 10 bedste lille SUV kommer på markedetDen 10 bedste lille SUV kommer på markedetDen 10 bedste lille SUV kommer på markedet

Hvis den kompakte SUV-segmentet er blevet fornyet i de første måneder af året helt med ankomsten af ​​nye Kia Sportage, Ateca Seat, Volkswagen Tiguan, og virksomhed, nu kigge ned for at se, hvad der kommer. Alle producenter er allerede satse på nye små SUV-segmentet, at det blev moderne Nissan Juke og de nuværende super salg steg Renault Captur, Peugeot 2008 jeep Renegade, Fiat 500X... Nå, det er kun lige begyndt. I de kommende måneder vil nå en og hidtil uset bølge af nye biler til denne kategori; Så meget vil dens vækst, som mange analytikere allerede overveje ender "aflivning" den konventionelle utilitaristiske. Vi præsenterer den bedste lille SUV 10 de ankommer.

Kia mini SportageKia: A "mini" Sportage 2017

Kia vil lande i 2017 i kategorien med en ny SUV mindre end sin Sportage: allerede bekræftet det koreanske mærke. I det øjeblik hans navn og hans endelige billede er ukendt, men kan bygge på Kia Provo du ser i fotografierne, en koncept vi så lidt tid på Geneve Motor Show. Denne nye lille SUV Kia Det kunne måle omkring 4 meter lang, og det ser ud til at blive frigivet med benzin motor cylindre 3 turbo 100 til 120 hk magt.

Den lille SUV fremtid Kia

Smart: En Forfour SUV til byen

Smart også den vokser som brand og som rækkevidde. En af hans fremtidige udvikling vil være en lille SUV også udviklet med Renault. Det kunne kaldes Forfour SUV, eller formore, som allerede filtreret fra Tyskland. Projektet, allerede i gang, bør rumme senere til en anden næsten kloniske SUV hos Renault, som kan placeres under det aktuelle Captur. I begge tilfælde sende godt design og dynamik, ledsaget som sædvanlig bageste motor og baghjulstræk. Løfter.

Fremtiden for Smart lille SUV

Bedøm din bil gratisDacia: en "mini" Duster 2018

Dacia også vil udvide sin levering i de kommende år. Hans største overraskelse vil være en "mini" Duster, en ny lille SUV med hvilken "spise" på markedet. I øjeblikket Der er ingen officielle navn, men kunne være baseret på den nye Renault kwid, en bil, der allerede sælger i Indien til en pris, Europa skal være mellem 6.500 og 7.500 euro. Der, at modellen Det markedsføres med en lille benzinmotor 799 cm3 og 54 hk, et drivmiddel, hvortil 3,9 l / 100 km forbrug homologeret i Kina. Dacia udstyre fremtid i Europa ved atmosfærisk benzin 75 hk 1.2, Selv om logikken sætter tre-cylindrede benzin 0,9 TCE 90 hk og diesel 1.5 dCi 90 hk de bedste mekaniske muligheder for en bil, hvis længde bør ikke overstige 4,10 meter. Vi vil se.

Den lille SUV Dacia fremtid

Sæde: En "mini" Ateca baseret Ibiza i 2017

med den Ibiza som aktuel teknisk udgangspunkt og strukturelle, Seat vil lancere i 2017 sin SUV lille. Dette blev allerede bekræftet den spanske mærke, som også håber at kunne drage fordel af den succes, der synes rettet sin nye kompakte SUV, den Ateca. I det øjeblik hans navn er også ukendt. Den fremtidige model skal måle omkring 4.10 meter lang og satse på de nyeste motorer Diesel 1.6 TDI og 1,4 TSI benzin. Dynamik og god plads, bør også være dine styrker, da de allerede i Seat Ateca.

Fremtiden for lille SUV Seat

Volkswagen: Polo SUV til 2018

Volkswagen har allerede bekræftet, at en anden bil fremstillet i dets Navarra fabrik... og det er din Polo fremtidige SUV. produktion vil begynde i 2018 og vil, samt Seat, utilitaristisk arkitektur i Volkswagen-koncernen. Det synes at være Tiguan skala man skal måle ca. 4,20 meter i længden og indarbejde meget af den teknologi, vi allerede har de nyeste modeller af Volkswagen. Det kunne indføre rent urbane udgivelser, ny diesel TDI og TSI benzin, og endnu flere versioner Camperas AWD. Fra Tyskland siger, at deres gennemsnitlige pris bør være omkring 17.000 euro.

Den lille SUV fremtid Volkswagen

Volkswagen Polo SUVOpel: Meriva bliver SUV i 2017

Opel allerede har Mokka, men nedenfor, vil indføre en ny model næste år. Det vil være den Meriva, at selv hvis du holder en krop minivan også vedtage en ny SUV-version. Uden at opgive deres kendte funktionalitet, og dens kompakte dimensioner, vil det tage denne gang en æstetik alle måder til at konkurrere i et segment med mere kundernes efterspørgsel. De vil blive bygget ved siden af Meriva minivan på Opels fabrik i Figueruelas, Zaragoza, og at differentiere kunne tilføje navnet "Rocks"Som i den nuværende Opel Adam. Det vil starte en ny platform modulær og vedtage mere effektive motorer til dato. Mange af dem er annonceret som sådan tre-cylindrede, så forhåbentlig benzin ankomsten af ​​den nye 1.0 Turbo 105 hk. allerede diesel, styreraketter 1,6 liter, i varianter af 110 og 136 hk, bør være dem, der monopolisere kernen i tilbuddet.

Den lille SUV Opel fremtid

Hyundai: en lille SUV i horisonten

Hyundai Det er allerede lanceret i nogle byområder asiatiske markeder Kreta, SUV med mange æstetiske funktioner i Tucson. Europa er allerede bekræftet som Kia, vil mærke har en lille SUV i de kommende år, men uvist, om det vil være en udledning af den samme Kreta... og selv om det kaldes det også. Indtil videre kan vi bekræfte, at denne model er fremstillet under bikuben metoder, der sikrer 'stivhed og lethed', og har tre mulige motorer: en benzin 1.6 Dual VTVT 123 hk, 1,6 CRDI 128 hk og 90 hk 1.4 CRDI. Vi holder rapportering ...

Fremtiden for lille SUV Hyundai

Nissan: Den Kicks, en global lille SUV

Nissan har allerede forelagt den Kicks, en ny Global lille SUV mærket blev lanceret i 80 markeder verden over. Halvvejs i størrelse mellem Juke og Qashqai, denne sommer vil blive frigivet. Ingen bekræftelse endnu om, hvorvidt nå vesteuropæiske markeder, den nye Nissan Kicks, hvilket resulterer i dets design Kicks Concept præsenteret i Sao Paolo Hall i 2014, Den er udviklet på Nissan V platform (B-segmentet, som er baseret for eksempel Nissan Micra eller marts). I størrelse vil være halvvejs ja en Juke og Qashqai: det vil sige, det er allerede taler om størrelse 4.30 meter lang, omkring 17 centimeter længere end den første og ca. 8 kortere end Qashqai. I øjeblikket er der ingen mekanisk vifte annonceret, men alt tyder på, at det skal tage mindst benzinmotorer 1.2 DIG-T 115 hk og 110 hk 1.5 dCi, i versioner med front og firehjulstræk. Vi vil se, om det kommer til Europa.

Fremtiden for lille SUV Nissan

Nissan KicksAudi: Q2, og for at få klar i efteråret

Allerede præsenteret, har vi været i stand til at køre, da denne juli kan du bede om ... og dette efterår vil vi se allerede er på markedet. vi taler om Audi Q2, den lille SUV, der åbner mærke til at placere den under den aktuelle Q3. C 4.19 meter lang, langt over fire meter fra Audi A1 og ophold 13 centimeter nyrenoverede Audi A3. Det er kendt for at have en god kuffert med 405 liters kapacitet, der en god indvendig plads og gode dynamik. øjeblik, vi testede version 1.4 TFSI 150ps benzin magt, med cylinder nedlukningssystem i et område mellem 1.400 og 3.200 omdr./min.

Fremtiden for lille SUV Audi

Citroën: e-Mehari, den oprindelige indsats

Vi endte med den nye Citroen e-Mehari, en lille SUV du kan allerede købe og repræsenterer væddemålet sikkert mest originale af alle. Denne nye elbil er nyfortolkning af Mehari 1968 en enkel og let cabriolet med ABS-plast krop. med en billede der klart forbinder med design Cactus Citroën C4, gala mærke har tyet til producent Bolloré elbil specialist at give liv til bilen. Designet er udført ved at underskrive de to vinkler, mens platform og drivmiddel kommer fra Bolloré uddød Blå Sommer, selv om samler i bretonsk Group fabrikken PSA i Rennes. Vi er allerede blevet bevist. I nedenstående link kan du finde alle de oplysninger.

Den nye Citroën e-Mehari

Du kan også være interesseret i:

10 SUV mest værdsat af spanierne

Køb Guide: Bedste SUV stort marked

Alle kompakte SUV-markedet