Ny 2017 Ford Fiesta når den ottende generation

2017 Ford Fiesta: de bedste billeder2017 Ford Fiesta: de bedste billeder2017 Ford Fiesta: de bedste billeder2017 Ford Fiesta: de bedste billeder

Den nye generation den Ford Fiesta vil ikke være nogen. The Oval Udforsk nye muligheder sin succesfulde hjælpeprogram, som blev udgivet tilbage i 1976, fornyelse på alle fronter. For eksempel, med ankomsten af ​​en luksuriøse udgave "Vignale" med 18-tommer dæk, en variant med klar accent SUV, Fiesta Aktiv, og, selvfølgelig, med den under navnet ST-linje sporty finish.

Fordi ikke kun det har ændret facaden, dvs. dens ydre æstetik, hvor vi ser en front med en ny kølergrill og meget forskellige fra den tidligere parti med flere vandrette og firkantede former) bag. Det har også forsøgt at give en mere moderne udseende inde, med en mere strømlinet og mindre trykknapper instrumentbrættet, bedre finish og elegant panoramatag (Første Fiesta) delt i to dele, den første man være i stand til at åbne.

Til alt dette tilføjes en teknologisk vigtig last om bord, en fuld mekanisk interval (75-140 hk) og meget effektiv, men også at holde identiteten opnået i årenes løb i forskellige Fiesta.

Rear Ford Fiesta 20172017 Ford Fiesta: teknologi, parole

den Ford Fiesta 2017 det vil stadig være sjovt at køre og med en sporty fornemmelse i alle versioner til rådighed for nogle nytte markedet. Den forrige generation var allerede også et tegn på at være et godt læsset så vidt teknologien er bekymret bil, men nu er det vokser. op 15 systemer kørsel bistand vil tilbyde den nye Fiesta, alle artikuleret omkring 2 kameraer, radarer 3 og 12 ultralydssensorer at overvåge bilen i deres 360 og kontrollere, hvad der sker på vejen op til 130 meter forude.

Det står over en hel forbedret anti-kollision med fodgængere anerkendelse der også virker om natten og aktiverer lys til at advare køretøjets. også kommer som en nyhed til den nye Ford Fiesta automatisk parkeringsassistent, med ekstra parkering funktion batteri.

Tilføj til alt dette stråle automatisk signal anerkendelse, adaptiv kontrol og limiter krydstogt, advarsel blinde, cross-trafik alarm, advarsel sikkerhedsafstand og hjælp med at opretholde vognbane advarsel, og du har en fuld teknologiske arsenal på det nordamerikanske nytte.

Ford Fiesta 2017På niveauet af tilslutningsmuligheder, ny generation SYNC 3 Det artikuleret i to mulige skærme på instrumentbrættet, så flydende: En 6,5-tommer, og en 8 inches Tablet typen, farve og stor opløsning i både. den Stemmestyring vil spille en vigtig rolle i at forbedre førerens erfaring og din smartphone med bilen.

2017 Ford Fiesta: mere vejgreb, bedre dynamik, mere effektive motorer ...

i Ny Ford Fiesta 2017, Det har været meget vægt på forbedre køredynamik, der kan gøre krav på at være sjov og sporty præg alle Ford produkt. At forbedre den nye Ford Fiesta har øget torsionsstivhed af samlingen (15%) og De har øget veje (+30 mm +10 mm foran og bag) og slaget (4 mm) for at forbedre-og stigende-bil kontakt med asfalten. Den, lettere, forreste stabilisator bar hjælper.

Hvis vi ser på mekanisk sektion, vi finder 3 forskellige mekaniske, alle euro 6 og startsystem&Stop som standard. i benzin, basen er en nye tre-cylindrede 1,1 liter motor i beføjelser 75 og 85 CV, begge forbundet med en femtrins manuel gearkasse.

Inde Ford Fiesta 2017Ovenfor kan du ikke gå glip af tricilíndrico men også langt mere afgørende og populære 1.0 EcoBoost, fås i trin 100, 125 og 140 hk med en ny seks-trins manuel gearkasse; 100 hk versionen kan også være forbundet med en automatisk gearkasse. Denne motor, uden at specificere, hvad Ford modeller for første gang i en tricilíndrico funktion cylinder deaktivering indarbejde fra 2017.

i diesel, sender 1.5 TDCi 85 hk, med CO2-emissioner på kun 82 g / km (fra 95 g / km i benzin), og 120 hk.

Hvornår vil? op juli 2017 Vi vil ikke se det på vejene, og stadig nødt til at vente lidt længere for at få mere specifikke oplysninger om rækkevidde, pris osv