Aircross Citroen C5: ny SUV til salg i 2018

Citroën præsenterer en ny SUV: C5 AircrossCitroën præsenterer en ny SUV: C5 AircrossCitroën præsenterer en ny SUV: C5 AircrossCitroën præsenterer en ny SUV: C5 Aircross

Den nye Citroën C5 Aircross Han debuterede på Shanghai Motor Show og vil begynde kommercielt på det kinesiske marked efter sommeren. Et år senere, i 2018, vil nå vores markeder, deling fabrik med Peugeot 3008, Opel Crossland X og DS7 Crossback i Frankrig, Mulhouse.

Pumped op som par SUV på markedet i øjeblikket, Aircross Citroen C5 Han satser på en meget tæt fætter dimensioner Peugeot 3008, med 4,5 meter lange, 1,84 meter bred og 1,67 meter høj. Det vil være lidt længere og lidt højere end den nuværende Årets bil i Europa 2017. Som til kamp vinder også seks centimeter foran Peugeot 3008, som vil påvirke især i rummelighed. i bagagerum annoncerer kapacitet på 482 liter med to belastningsniveauer: Peugeot 3008 byder på 520 liter.

Ud over sin ydre karakteristiske æstetik-har en meget skarp linje, der gør det synes lavere, end det er-den Aircross Citroen C5 fortsætter i fokus for det franske mærke i komfort i de ombordværende, og denne model foreslå et system af progressive hydrauliske støddæmpere kunne vi kørt et år siden monteret på en Citroen C4 Cactus og Vi blev overrasket glædeligt for kvalitet filtrering og kørekomfort uden at ty til luft suspensioner.

Aircross Citroen C5: inde

Aircross Citroen C5Som for livet om bord, dette Aircross Citroen C5 viser en Inde lys og luftig, med en meget verticalized instrumentbræt og et attraktivt design, med arropándose alt godt med hensyn til komfort, tilslutningsmuligheder og sikkerhed som han er begyndt med den nuværende Peugeot 3008. Det vil være en nyskabelse på denne Aircross Citroen C5-system behandling inde luftkvalitet der undgår ind i bittesmå partikler med mulighed devisualizar i de centrale display kvalitet luftlækager ind i kabinen.

Vil heller ikke gå glip af denne Aircross Citroen C5 den panoramatag, den opvarmede forsæder og massage, og en bageste bænk med ryglæn vippe op til 27 grader og danner flade gulv med stammen når den er foldet ned, blandt andre ting. Denne Citroen C5 Aircross peger på digital forreste kontrol box 12.3 inches, som den er kombineret med en Kapacitiv central skærm 8 inches, systemets åbning og lukning af bagsmækken frie hænder eller mobiltelefonen afgift induktion.

sikkerhed, ny Aircross Citroen C5 Det indeholder den nyeste aktive sikkerhed, herunder anerkendelse signal, intelligente forlygter, automatisk bremsning, hvis kollisionsrisiko, aktiv hastighedsregulator funktion stoppe hvis køretøjet foran standser, bemærke umotiveret vognbaneskift, advarsel døde vinkel, view kamera 360 grader til manøvrering...

Aircross Citroen C5: motorer

gavner også Citroen C5 Aircross den Grip Styresystem at sikre trækkraft på alle typer terræn med Fem arbejdsgrupper tilstande: Standard, sand, todocamino, sne og ESP off. Mekanisk er kun mekanisk embedsmand til det kinesiske marked, hvilket bet af 165 format benzin og 200 hk af de automatiske seks relationer.

Citroen C5 SUV AircrossOg i to år, i 2019, skulle slutte Citroen C5 Aircross Plug-in Hybrid PHEV e-AWD benzinmotor 200 hk kombineret med to elektriske motorer, en på hver aksel, for at opnå 300 hk ende, hvilket ville gøre ham til den mest magtfulde Citroën nogensinde gjort i serie og med en elektrisk vifte af 60 total km.

I mekanisk interval for vores land, vi ikke fejle meget, hvis vi klone de nuværende forslag fra Peugeot 3008, med 3-cylindret benzinmotor Puretech 130 hk 1.2 og 1.6 THP 165 CV til dækning benzin. Diesel, den BlueHDi 120 og 150 hk De bør udgøre kernen offer. Vi bliver nødt til at vente lidt længere for at bekræfte.

Du kan også være interesseret i:

Citroen C-Aircross Koncept: SUV overraskende

PSA gennemfører købet af Opel

Citroën C4 Picasso vs Renault Scénic: Hvad er den bedste familie?