Skoda Kodiaq: vi bordede SUV og analysere dit rum

Skoda analysere plads Kodiaq: en meget praktisk SUVSkoda analysere plads Kodiaq: en meget praktisk SUVSkoda analysere plads Kodiaq: en meget praktisk SUVSkoda analysere plads Kodiaq: en meget praktisk SUV

Det vil helt sikkert være i november når sandsynligvis vi kan kontrollere, hvad giver sig dynamisk den nye store SUV Skoda, den Kodiaq, og selv om vi kunne forcere en præ-serie enhed med camouflage trop. For nu, hvis du allerede har også talt om hans første officielle data, og afslørede nogle af sine hemmeligheder, vi i dag fuldføre statisk tilgang model, som har gjort et stort indtryk: så vi i dag rykke alle detaljer og analyse indeni.

Lad os starte med at sige, at den Ny Skoda Kodiaq Det synes at opnå godt forhold mellem størrelsen af ​​din krop (4,70 meter), utvetydigt robust dog ikke uden elegance udseende, og amplituden af ​​dens indre, fast og defineret til at overføre tilstrækkelig opfattelse af kvalitet. Dør til inde og i forhold til sine konkurrenter, dem, der har en tilsvarende størrelse, og ligesom ham, 7 sæder i tre rækker af sæder, Skoda Kodiaq ikke kendt som bredere end gennemsnittet, selv om det er bredere og mod en Mitubishi Outlander eller Nissan X-Trail resultat. Under alle omstændigheder, center sæderække har en passende bredde til at tillade det at blive placeret i barnesæder 3 -altid de er ikke den mest voluminosas-, selv om kun to af enderne vil have Isofix ankre typen.

Skoda KodiaqMen før at døren rummet mellem sidedør trim, eller hvis vi analyserer er bredden af ​​den tredje række af tilgængelige sæde, den mest fremtrædende dimension i den nye Skoda vil være højden Kodiaq mellem taget og sæderne. Så meget, at, i denne model, overhovedet kan være begrænsende vælge den panoramatag valgmulighed, et element, der altid stjæler centimeter, selv dem, der normalt vil bruge er høje.

Skoda Kodiaq: Interior 7-sæders

Denne amplituden af ​​den lodrette dimension når også den tredje sæderække, hvor parret, der udvider selektivt Skoda Kodiaq kapacitet fem til syv sæder. Ganske vist med omkring 87 centimeter her (hvad vi kan finde i de bageste sæder i ikke et par coupéer), kunne en voksen næppe finde komfortable; mere, når fortovet er virkelig tæt, som det sker i alle sådanne biler med tre filas- jorden: i dette tilfælde, kun omkring 15 cm fra det. Men efter at have den fordel, at to eller tre centimeter frem for sine konkurrenter, som den gør, er det altid en god nyhed, selv for meget muligvis blive besat af de voksne. Børn har ikke noget problem med plads, selv om vi ønsker at bruge med barnesæder, eftersom langsgående forskydning af de centrale sæderække kan levere god plads i hele kabinen. Under alle omstændigheder er adgangen er ikke behageligt for størrelsen af ​​hullet, på trods af forskydningen gør den anden sæderække.

den langsgående rum er mellem hvilke kan findes i En bil Skoda Octavia kun 4 centimeter kortere end Skoda Kodiaq- og Skoda Superb. Det er resultatet af en akselafstand af 2,79 meter, den største SUV Volkswagen-koncernen, der bruger denne MQB-platform: Denne kamp er i Ateca Seat 2,64 meter og 2,68 meter Volkswagen Tiguan. VW fremtiden Tigual XL, med 7 pladser som Kodiaq, Skoda vil formentlig dele med en base af lignende dimensioner.

Interiør Skoda KodiaqEn stor del af tilpasningsevne af det indre af denne SUV afhænger af de muligheder, som den midterste række, i hvilke to stykker, der danner sædet kan bevæges på skinner 18 cm separat. Ligeledes ryglæn kan vippes i forskellige vinkler -Nå at fremme beboer komfort, godt at vinde et par centimeter til belastningen nåede hvert enkelt og, selvfølgelig, dets tre dele foldet ned. Sidstnævnte mulighed kombineret med Sænkning af ryglæn passagerens på forreste række, Det er muligt at transportere genstande af næsten 3 meter.

Skoda Kodaq: kæmpe støvle

Hvis livability er i alle dens dimensioner i gennemsnit eller over det, boot kapacitet fluerne. Uanset hvilken konfiguration for det indre vælge enten 7 sæder, 5 med den fuldt forsinket eller avanceret bænk, den Skoda Kodiaq vil have et volumen på usædvanlig belastning: Varemærke, i sidste ende, for sådan er det med alle sine biler i deres respektive segmenter.

Valget af interiør konfiguration, der understøtter flere passagerer, ville Skoda Kodiaq have en trunk volumen på omkring 250 liter: Er der svarer til, hvad der kan findes i et hjælpeprogram. Selv hvis vi betragter rummet under gulvet i bagagerummet, og du kan ikke stå de ocultaequipajes -af anvendt, og gennem den reservehjul eller ikke -elemento at serien kunne bestemmes af konfigurationen Skoda til Spanien-, kapaciteten ville svare til, at en Skoda Fabia, en bil, der har, ifølge vores målinger, stammen bedre i stand i sit segment med 355 liter.

At give afkald på de to bagsæder, der foldes, deres undersider danner stammen gulvet, vokser kapaciteten til omkring 640 liter, Også i henhold til vores første målinger under præsentationen i Berlin, eller 710 liter. Forskellen kan forklares ved den stilling, hvor de to dele, der danner den bageste sæde er placeret.

Skoda amplitude Kodiaqden kvalitet føler, der formidler inde den nye Skoda Kodiaq er generelt høj og tilstrækkelig for en bil af sin størrelse. I de enheder, som vi har adgang til, har vi ikke fundet tilpasningsproblemer eller plastic grater, selv om hård plast i nogle steder hvor vi ikke forvente at finde dem: Hvis hele trim af den bageste og forreste døre sammenligning, hvor toppe er mere gummiagtig overflade.

Med hensyn til instrumentbrættet, er det bemærkelsesværdigt, bortset fra de store skærme, der kan indsættes i midten af ​​det, tilstedeværelsen af to handskekasser foran passageren, den øvre skjult bag mere lodret belagt område med en gummi gulv; mens den nederste, på den sædvanlige plads, med lys og luftudløb.

sæderne første og anden række af den nye Skoda Kodiaq er store i størrelse og selv fronten, ser ud til at give en tilfredsstillende ordning. Selvfølgelig, de har de sædvanlige håndhæves regler på et stor SUV, samt ventilation eller opvarmning. Rattet, som også kan ændre sin position i højde og dybde, kan også opvarmes.

Skoda Kodiad: praktiske ressourcer

Bugne i Kodiaq løsninger Skoda mærke navngivet som Simply Clever. De giver i nogle tilfælde, en overraskende praktisk. Det er tilfældet paraply opholder sig i embellishers begge fordøre, enorme fly type tabeller som er integreret i de forreste ryglæn og at have optrækkelige apoyabotes, isskraberen, der er i porthullet brændstoftanken eller kuffert gulv med dobbeltsidet, og Nakkestøtte bageste sidestøtter for at undgå ubehag til halsen. også elektrisk lås for at forhindre børn i at åbne bagdørene eller trunk lys, der rent faktisk gør lommelygte. Men måske den mest overrasket under præsentationen, selv om vi allerede havde set i nogle Ford, er en plaststykket som, ved at åbne et af sidedørene beskytter metallet kant af disse af blæser mod andre biler eller nærliggende vægge. Den nye Skoda Kodiaq sidste ende være SUV af den mest praktiske og funktionelle.

Du kan også være interesseret i:

Skoda Kodiaq: første billeder inde

Skoda Kodiaq: premiere på Tour de France

Skoda Fabia Monte Carlo: langtidstest