Opel Grandland X, fra 25.100 euro: det er den nye SUV

Den nye Opel Grandland X: Priserne i SpanienDen nye Opel Grandland X: Priserne i SpanienDen nye Opel Grandland X: Priserne i SpanienDen nye Opel Grandland X: Priserne i Spanien

Den 5. juli ordrer starte i Spanien den nye Opel Grandland X, den seneste tilføjelse til SUV vifte af den tyske producent og model deler teknisk platform med Peugeot 3008. Den Grandland X vil være tilgængelig i vores land med en indledende sats, starter ved 25.100 euro, til den version med 1,2 benzinmotor 130 hk. Det betyder, at Opel Grandland X vil 400 euro billigere end den tilsvarende version af Peugeot 3008.

Den nye Opel Grandland X Det vil blive officielt præsenteret på Frankfurt Motor Show som finder sted i september og straks begynde markedsføring i Spanien. Lander på et segment, den kompakte SUV, hvor du er nødt til at beskæftige sig med folk som Hyundai Tucson, Kia Sportage, Nissan Qashqai, Renault Kadjar, Ateca Seat, Volkswagen Tiguan eller Peugeot 3008 selv.

Med denne nye model, Opel afslutter sin X ovenstående område, den ny familie af SUV og crossovers, ved siden af Mokka X og Crossland Grandland X. X er den største af dem alle. Den måler 4,48 meter lang og har en akselafstand på 2,68 meter, der svarer til 3008. Faktisk Peugeot Opel ønsker at gøre meget vægt på dette nye SUV i det indvendige rum, der tilbyder bredde af plads til fem ombordværende og en kuffert med en belastningskapacitet området fra 514 til 1.652 liter, afhængigt af arrangementet siddepladser.

Opel Grandland X

Opel har bekræftet, at på tidspunktet for lanceringen, vil to motorer være tilgængelige. Det er motoren Benzin 1.2 Turbo 130 hk, forbundet med en manuel transmission 6 hastighed, og 1.6 Diesel 120 hk, i dette tilfælde med valget mellem en manuel eller automatisk transmission. Senere, i hele 2018 kunne nå nye motorer. Der vil være versioner 4x4. Men i stedet Opel vil tilbyde, som en mulighed, en videreudvikling af den Grip Styresystem PSA, selektiv trækkraft kontrol med fem forskellige tilstande.

Da han normalt gør i hans seneste Opel-modeller, den nye X satsning for Grandland banebrydende teknologisk udstyr, enten standard eller som en mulighed, som ikke vil gå glip af dem næsten ingenting. Således X Grandland satse ved elementer som AFL adaptive forlygter med LED-teknologi, AGR ergonomiske sæder, den berømte systemet tilslutningsmuligheder OnStar, touch-skærme 7 og 8 inches, trådløs opladning til smartphone, plus støtte til Apple og Android bil auto Play. Der vil også være systemer kørsel hjælp som assistent afsløring vognbaneskift og trafikskilte, både seriel eller kammer 360, adaptive fartpilot og alarm træthed og døde vinkel mellem valgfri.

Du kan også være interesseret

Hyundai Tucson 1.7 CRDi vs Ateca Seat 1.6 TDI Diesel SUV der er bedre?

Ligesom Peugeot 3008 SUV? De bedste versioner til at købe

SUV'er mindre udgifter efter kategori