Så vil den næste 3-serie og de nye BMW

BMW 3-serie 2018, så bliver den nye sedanBMW 3-serie 2018, så bliver den nye sedanBMW 3-serie 2018, så bliver den nye sedanBMW 3-serie 2018, så bliver den nye sedan

Hvis verden G20 er et møde af stor betydning, BMW Det betyder revolution big: den interne navn den kommende generation af BMW 3-serie, vi skal se for første gang sen 2018. Computer gengivelser vores partner (Schulte) Sjældent fejle, men hverken beregnet til at være andet end BMW kan bevare restværdien af ​​sine temmelig høje modeller.

Så du kan forstå, at fremtiden BMW 3-serie vil give et stort spring Senere på fremmedsproget, men kommer ind væske i ikonografi af brandet. stilmæssigt Det vil blive fyldt uden tvivl blink den nyeste 7-serie ... og det forlader det klart, at alle teknologisk indhold som har modtaget flagskibet det vil helt sikkert hurtigt flytte til de lavere segmenter. I dem, hvor BMW gør store salgsvolumen.

Den virkelige mutation af næste BMW 3-serie nye generation vilje, snarere derefter indad. Rygter tyder på, at Det vil være meget renere, klar og progressiv den nuværende kombination håndbevægelser og analoge ure, men med inspiration inde i BMW i Vision. Det er klart, at den transit til autonom kørsel Det kræver at gå forenkle visuelle voksende interne kompleksitet.

BMW 3-serie: Carbon fiber 2.0

I det usynlige, nye BMW 3-serie, vil modtage strukturændringer hvor brandet arbejder allerede søgning af lethed. Snart vil vi se i serie 5, den nuværende model stadig pionererne indenfor brug af stål og aluminium. Utvivlsomt, også du modtager kulstof, som vi har set inden for søjlerne i den BMW Erie 7 for at give en ekstra krop styrke.

2018 BMW 3-serieøget styrke og vægt ned, fordi selvom den næste generation af BMW Serie 3 vil vokse i størrelse, vil du tabe omkring 80 kilo vægt på vejen. BMW har allerede viste os byggeteknologi kulstof, at ved et flytbart forme til præforme, tillade større dele i overensstemmelse med visninger af 7-serien og økonomisk. Og dette mål, hvordan at fremstille fiber dele med indlejrede metalelementer, som kan boltes andre dele. Kan ikke udelukke, at det er den måde, ikke kun den kombination af stål og aluminium, der fører til nye 3-serie er alt lys bliver så forventes ... at opfede grundlag af nye teknologiske elementer i sin digitale måde og ikke miste momentum, som altid har karakteriseret.

BMW 3-serie: nye motorer

Hvis vi siger, at vil komme med den 3-serie reviderede motorfamilie BMW, baseret på 500 cm3 pr cylinder, tror ikke det er det, du allerede kender. Den er baseret på det, men vil ændre alt til de kommende forureningsbekæmpende regler, herunder den overordnede køreprøve eller i brug.

den Diesel motor cylindre seks fire turbos vi har talt en masse, men hvad der er vigtigt for BMW 3 serie modellerne er tre- og fire-cylindret, de skal arve en del af deres "teknologipakker"... eller de benzinmotorer modtager "forventes" partikelfilter, som gjorde diesel. Det overordnede formål med ombygningen er reducere forbruget mellem 2,5 og 5 procent.

For at opnå dette, den BMW 316d vil ikke være en 4-cylinder og vil derefter holde 3. Det næste skridt, den BMW 318d, vil bevare sin magt 150 hk, men parret vil stige med ti procent til 35,7 mkg maksimum. den BMW 320d vil fortsætte som nu i effekt og moment (regimer stadig ignoreret), men hvis det nyindrettede 325d GT tilbyder 224 hk, den kommende generation hoppe til 231 hk. ¿Shallow ændringer resulterer i udvekslingen, som nogle mener? Nej, ændringerne indebærer en forbløffende dybde.

Ny motor BMWAlle motorer fire-cylindrede Diesel behovet to turbos kaskader og indsprøjtningstrykket vil stige til mellem 2.200 og 2.700 bar (begge vil blive anvendt som piezo-injektorer solenoide) inkorporerer en sensor nålepakningen at sikre korrekt drift i hele dets livscyklus. EGR er opdelt i lav- og højtryksrenser og styrke til at behandle NOx ved samtidig anvendelse af et filter-NOx-fælde og reduceret SCR kontinuert med urinstof. Endvidere kan styreenheden afbryde vandpumpen at accelerere opvarmnings- og oliekøling stempler. A Diesel cylindre er givet form af en keglestub til så hot dilatation erhverver programmeret cylindrisk og de gnidninger reduceres. Med samme hensigt vil blive givet en plasmabehandling til dens overflade. Selvfølgelig, alle motorer tage balanceaksler. Enkel, ikke?

I benzin lysne op til 5 kg i BMW 3 cylinder, og 8 kilo de fire cylindre, især vigtigt, fordi en del af det bliver gjort på krumtapakslen. Dette vil bidrage til at øge drejningsmoment og effekt, som sigter mod at 5kW (omkring 7 hk mere) Og 2 mkg sammenlignet med nutidens motorer, alle med forbrugernes besparelser og overvinde fremtidige forurening regulativer. Mest bemærkelsesværdig er vedtagelsen af ​​en injektion til 350 bar, med nye geometrier jet, sammen med en udstødningsmanifold integreret i topstykket, et separat køleblok og topstykke, og en kæde af simpel fordeling er modifikationer "bemærkelsesværdig". Så meget som stum mod tilslutningsmuligheder som vi skal se, kan BMW ikke glemme deres baser "Bavarian Motor Factory".

2018 BMW 3-serie TouringBMW 3-serie: mere tilslutningsmuligheder

Og er, at hvis den nuværende restyling af BMW 3-serie GT har bygget en brugergrænseflade med Samme præsentation 7-serie (Mere stilikoner af Windows 10, hvilken menu mappe), når den næste generation ankommer BMW er allerede nedsænket i en spiral Thom Brenner, vice president for Digital Services BMW kaldet "accelerere Internet hastighed". BMW ønsker at blive tilsluttet bil paradigme, at bilen bliver en endnu mere praktisk (og ønskede) instrument mobiltelefon. Faktisk har til hensigt at indtaste software fornyelse cyklusser, "lag" , som brugeren har adgang til, som det interagerer, seks uger, som i den mobile verden.

Vi inviterer dig til at prøve den nye BMW 3-serie range Klik her, det er meget nemt

I sin seneste udgivelse (BMW Connected), den tyske mærke spiller kortet for at tjene det store flertal af brugere, uden at ændre alle din smartphone, og prale af, at mens andre taler, de allerede har grundlaget for "lære bilen at hjælpe og tænke selv". Selvfølgelig, alt drejer i princippet til mobiltelefonen og henviser til sit informationssystem i skyen (baseret på platformen af ​​Azure), tak, som, på mindre end fem minutter kan du integrere dit digitale liv i bilen og starten "drage fordel af de tjenester, der vil tilbyde siden august BMW". Det vil sige, kan pladen G20 synes en klassisk evolution, men når BMW lancerede dette 3-serie og vil blive anvendt hans begreb om "personlig mobilitet partner" indeni, takket være cloud Microsoft er skalerbar og vil gradvist fange volumen med den nye 7-serie og 5-serie derefter.

Du kan også være interesseret i:

BMW offensiv: Alle nye 2020

2017 BMW X3: så vil

Dette vil være den BMW X2