Citroën e-Mehari 2016 den nye elektriske SUV med ånden Mehari

E-Mehari Citroen, Mehari ånd i en elektrisk SUVE-Mehari Citroen, Mehari ånd i en elektrisk SUVE-Mehari Citroen, Mehari ånd i en elektrisk SUVE-Mehari Citroen, Mehari ånd i en elektrisk SUV

Citroën overraskede alle for et par år siden med den revolutionerende C4 Cactus, et køretøj, der reddede en ånd, der mindede os, tilpasset til de krav, XXI århundrede, den mytiske 2CV. Så det franske mærke var endnu mere overrasket med prototypen Citroen Cactus M Concept, hvor vi allerede var visse nikker til en anden fransk myte, Mehari.

Nu er den nye Citroen e-Mehari igen bryder formen, men det med udsigt over markedet meget snart. Det er en lille SUV elektrisk roadster-measures 3,81 meter lang (Mindre end 3,94 C3), 1,87 meter bred og 1,65 meter høj, med en manuelt betjent soltag som kan dække hele kabinen eller bagsædet. hans generøse frihøjde vil gøre det muligt, i henhold til Citroen, gennem de mest vanskelige terræn.

Æstetisk vil Citroën e-Mehari minde C4 Cactus, især i fronten. Mange af dens løsninger redde indtagende enkelhed og ånd Mehari, som plastlegeme, den roll-over barer, formen af ​​dørene eller og foldning bageste bænk forskydelig, som giver plads til bagagerummet spænder fra 200 til 800 liter.

Citroën e-Mehari, at PSA vil producere i Frankrig, også født af samarbejdet med Bolloré-koncernen, en industrielt holdingselskab og fransk investering, der har i sit sortiment med blå bil, en lille elbil oprindeligt tilbudt som en del af programmet delebiler i Paris.

Citroen e-Mehari

På stranden, ingen emissioner

den mekanik e-Citroen Mehari, ligesom blå bil, er hundrede procent elektrisk: Motor bruger bare 50 kW (68 HP) og et spil lithiumpolymerbatterier 30 kWh kapacitet. Blandt hans forhåbninger, som du kan forestille dig, er ikke at være den hurtigste, men så effektiv som muligt; derfor en tophastighed på 110 km / t, løfter autonomi i det urbane cyklus 200 km og 110 km cyklus uden for byområder. I lysnettet 10A er helt genopladet i 13 timer og en 16A i 8 timer.

den personalisering vil spille en central rolle i at nå kunder med en forskellige farver til massage, loft og interiør. Her finder vi en virkelig slående interiør, med vandtæt polstring og drænhuller, hvis du ønsker at vaske det med en slange.

den Citroen e-Mehari vil begynde sin revolution i Frankrig i 2s016 næste forår, ske senere, mest sandsynligt, det øvrige Europa. Er dit formål? Der er ingen tvivl om, at en bil vil være meget til stede for vadefugle kyster og i intervaller af udlejningsselskaber. Den pris, i det øjeblik, jeg ved det ikke, men sikkert vil være billigere end mange af magt, vi kender i dag.

Citroen e-Mehari

- Du kan også være interesseret i:

M Cactus Concept Citroen, Mehari XXI århundrede (video).

Citroën C4 Cactus, en finalist til Car of the Year 2015.

Citroën 2CV og C4 Cactus, ¿parallelle liv? (Video).