Dacia Duster 2018 og vil være den nye lave omkostninger SUV

Dacia Duster 2018 første billeder af den nye SUVDacia Duster 2018 første billeder af den nye SUVDacia Duster 2018 første billeder af den nye SUVDacia Duster 2018 første billeder af den nye SUV

Renault-Nissan-koncernen stadig fordybet i udviklingen af ny SUV. Snart vil vi informere dig om ny generation Renault Koleos og et par dage siden offentliggjorde vi alle billeder og detaljer om den nye generation af Nissan Qashqai. Nå, vil den næste store model, der vil forny dybt inden for denne bilkoncernen være den Dacia Duster, hvilken anden generation know langs denne 2017.

I slutningen af ​​dette år eller tidligt 2018, vil begynde at sælge den anden generation af Dacia Duster, en af ​​de Mest populære SUV lave omkostninger i Europa. Den store nyhed i denne nye levering duster fundet i hans forskellige kropstyper. Indtil nu, den duster Det har været at sælge et organ fem-dørs med en indre konfigureret til fem passagerer. I den nye generation er ved at opstå, kunne bytte rundt to krop merePå den ene side, Grand Duster længste -om 4,6 m lang- og konfigureret med 7 indvendige sæder; og for det andet, en slags "mini" duster, cirka 4,20 m i længde og ville indgå i den segment eller lille urban SUV.

Dacia Duster 2018: Nogle af de vigtigste tekniske punkter

Efter al sandsynlighed den officielle premiere Dacia Duster 2018 vil finde sted midten af ​​september, i anledning af fejringen af ​​Frankfurt Motor Show. Det vil blive bygget under byggemetoder CMF / C kompakt køretøj platform den Renault-Nissan gruppe, så det vil dele mange gener med Renault teknisk og Kadjar Nissan Qashqai.

Dacia Duster Minimekanisk område Dacia Duster 2018 vil variere afhængigt af deres krop versioner. Således for "mini" duster, motorerne ville være den mest egnede 0,9 TCE benzin og 90 hk 1.5 dCi Diesel 90 hk, uden at kassere enhver version indsugning benzinmotor og endda en bi-brændstof benzin og LPG (flydende gas). I tilfælde af Dacia Duster 2018 og fem-dørs Grand Duster 2018, mekanisk forsyning bør bestå af følgende propeller: den 1.2 TCE benzin og 125 hk 1.5 dCi Diesel 90 hk 1.5 dCi 110 hk og 130 hk 1.6 dCi (Sidstnævnte, for versionen 7 ombordværende Grand Duster).

Som det er sædvanligt i europæiske intervaller af SUV, den Ny Dacia Duster 2018 Du kan have flere versioner af kun to-hjulstræk 4x2 (Front i dette tilfælde) og trækkraft 4x4.

Med hensyn til sikkerhed og tilslutningsmuligheder, Forhåbentlig Dacia Duster 2018 tæller med nogle mere avancerede og længere væk fra den model, der i øjeblikket sælger element. I denne forstand ville der udelukkes, at det kunne indarbejde R-Link multimediesystem 2 allerede er til stede i de nyeste kreationer Renault, som Mégane 2016 og Talisman.