Det er den Dacia Duster Oroch, den Duster mere udyret (video)

Det er den Dacia Duster Oroch, den Duster mere udyret (video)

Hvis noget er autentisk henvisning Dacia Duster er ved sin reduceret pris. Desuden er der i Spanien, er det en af ​​de bedst sælgende SUV i mange, mange måneder. Måske du ikke ved er, at Duster er grundlaget for, at der under Renault-logoet, er livet givet til en model afhentning, anden navn "Oroch".

den Dacia Duster Oroch, eller Renault Duster Oroch Det er kendt som Sydamerikanske markeder der markedsføres, er det mere udyret SUV-version vi alle kender, og som, nysgerrigt, i den kommende Frankfurt Motor Show afslørede sin anden generation.

i video at du har så kan du tjekke hvordan Renault løfter sløret duster Oroch den argentinske offentlighed. Denne pick-up er ikke kun til at bære alt hvad du behøver for at arbejde på den store bageste kabinen; ud over deres kvalitet alsidig bil, Det er også egnet til hverdagsbrug takket være sine fire døre og fem pladser inde.

den duster Oroch Han begyndte at blive solgt på markeder som Argentina to år siden, når det debuterede på det tidspunkt på biludstillingen i Buenos Aires. Det er den eneste SUV under dette navn, men husk, at de senest Renault lanceret en ny pick-up kaldet Alaska, som også sælges i disse lande, og som er baseret på Nissan NP 300 Navara.

Du kan også være interesseret

Dacia Duster 2018 og vil være den nye lave omkostninger SUV

Dacia Duster, fem grunde til at købe