Vesta Lada sedan, ‘lavpris’ Russisk

Vesta Lada sedan, som markedsføres af AutoVAZVesta Lada sedan, som markedsføres af AutoVAZVesta Lada sedan, som markedsføres af AutoVAZVesta Lada sedan, som markedsføres af AutoVAZ

AutoVAZ Det er fabrikanten, der vil spille den Lada Vesta sedan krop, en praktisk, bemærkelsesværdig for sin brugbar plads og en bil kuffert 480L.

Det russiske selskab vil begynde at sælge det på sit hjemmemarked med dimensioner 4.41 meter lang, 1,76 meter bred og 1,50 meter høj og med en meget moderne og attraktive æstetik. den Lada platform B / C Den er baseret på den Renault-Nissan gruppe, besidderen af ​​en stor del af de handlinger AutoVAZ.

Mekanisk, finder vi en første og eneste motor lancering, en atmosfærisk benzin 1,6 16V af fire cylindre og udvikler 106 hk magt, koblet til en fem-trins manuel gearkasse.

Derefter kommer to mere benzin 1,6; en 8v 87 hk og 16v i effektniveauet 115 hk.

Den Lada Vesta sedan vil gå på salg til basispris på 6.300 euro, gør det til en køretøjets lave omkostninger '. Dens konkurrence på det russiske marked vil være primært modeller Datsun ON-Do og Hyundai Solaris.

Du kan også være interesseret

Lada Niva Urban