Opel vil ankomme i 2017: Insignia, to nye SUV …

Opel vil præsentere op til 7 nye, 2 af dem upubliceret SUV i 2017Opel vil præsentere op til 7 nye, 2 af dem upubliceret SUV i 2017Opel vil præsentere op til 7 nye, 2 af dem upubliceret SUV i 2017Opel vil præsentere op til 7 nye, 2 af dem upubliceret SUV i 2017

"7 i 17" er beskeden præsiderende hovedkvarter Opel i Rüsselsheim, Tyskland. For nylig var vi der for at tale med hende Formand, K. T. Neumann, den nærmeste fremtid af brandet. Budskabet er klart og direkte: vil være 7 nye Opel til at se næste år. Nogle allerede kender, såsom Ampera-e (Fortæl jer alle her); andre kender næsten alt, ligesom Insignia fremtid med tre varianter karrosseri, og der er mange åbne hemmeligheder, der fortæller os om to upubliceret SUV. også industrielle Opel Movano vil du opleve en opdatering. Og hvis vi ser på 2018, en tredje og pålægge SUV, i miljøet af 4,8 meter i længde, vil fuldføre en meget moderne sortiment.

Opel Insignia Sports Tourer Schulte

Opel Insignia: Grand Sport, Sports Tourer og Land Tourer

den nye Opel insignier Det er den første nyhed, der kommer til at tænke, med dens Tre typer af organer tilgængelig. Den konventionelle bagklap (hatchback) vil blive kendt som Grand Sport og familie variant som Sport Tourer. Denne ene vil vide crossover version vil blive udviklet som Land Tourer. Ingen Pinchas her, fortæller vi dig vores første indtryk fremtidig generation insignier, at vi har gennemført.

Opel Crossland X Schulte

Crossland X Opel: Meriva er SUV

Crossland X er navnet valgt til at erstatte den nuværende Meriva, forudsat lukket denne model minivan der har boet to generationer, begge fremstillet i Figueruelas fabrik i Zaragoza. Hvorfor navnet Crossland X? Ifølge formanden for Opel, K.T Neuman, "Vi plejede at differentiere X dristigere karrosseriformer". med Crossland, fortsætter, "vi søger et andet navn, med mere eventyrlystne mentalitet, sporty". Crossland X, der rammer markedet næste juni, Det vil fortsat blive fremstillet i Zaragoza, og også samlet på denne plante sin udledning til Citroen at erstatte den nuværende Citroën C3 Picasso C3 Aircross eller for Cactus.

Opel Future X 2017

Opel Grandland X: anti Qashqai

Senere, i november, vil det starte en SUV i vores land over Opel Crossland X og Opel Mokka X til rival heavyweight segment C. Som Opel vil fremstille for Citroën i Figueruelas, i tilfælde af segment C, den Opel fremtid Grandland X du udvide oplysningerne her vil blive foretaget af Peugeot i Frankrig, hvor det franske firma fremstiller og Peugeot 3008. Allerede i 2018 Du bør nå en endelig Opel SUV, i nærheden af ​​4,8 meter og drage fordel af den nye platform Opel Insignia, udviklet uden eksterne allierede og fremstillet i Russelsheim.