Mercedes klasse A 2018 video og flere oplysninger om den nye kompakte

Mercedes A klasse 2018: Den nye kompakte revvingMercedes A klasse 2018: Den nye kompakte revvingMercedes A klasse 2018: Den nye kompakte revvingMercedes A klasse 2018: Den nye kompakte revving

Nedtællingen til ankomsten af nye Mercedes klasse A Han er begyndt. I flere dage, flere spion cirkulerer på internettet og videobilleder (som den ledsager denne artikel) af en bil Mercedes-Benz med camouflage kulør rullende i Nürburgring (Tyskland) og dets nærhed. Hvis du analysere alle disse "stjålne billeder", Størrelse og så du kan gætte i design, er på 99,9 procent ny klasse A.

For et par uger siden, jeg flytter, at den nye Mercedes Class officielt debut i den næste udgave af Geneve Motor Show (i 2018, Det vil blive afholdt 6 til 18 marts). Den fjerde generation af denne kompakte bil segment C er en af ​​de ubestridte stjerner af de schweiziske shows og en af ​​grundpillerne i den fremtidige strategi for det tyske firma, da det Klasse A er den bedst sælgende verdensomspændende varemærke model Stuttgart.

Mercedes A klasse 2018: En "skimmel" og flere organer

Den fremtidige udbud af nye Mercedes klasse A Det vil blive tilbudt med talrige krop versioner. Til de allerede kendte varianter 5-dørs, CLA og CLA Shooting Brake, er mere end sandsynligt, at der vil være en ny klasse Sedan -Mercedes introducerede for et par måneder siden en prototype kaldet Koncept Sedan-, plus to eksklusiv, elegant og sporty klasse Cabrio og En GT, alle med den tankegang at tilbyde to rivaler højde Audi TT og den nye BMW Z4.

Mercedes klasse A 2018 video

Teknisk set vil platformen konstruktion, som starter nye Mercedes klasse A Det vil være en videreudvikling af enktisk MFA tværgående motor og forhjulstræk. Brugen af ​​stærkere og lettere materialer vil bære en reduktion i vægt på ca. 50 kg i gennemsnit, et element, der påvirker uden tvivl i et skridt fremad med hensyn til effektivitet, med små benzinmotorer og diesel lille forskydning (mere end sandsynligt en formodet Mercedes-AMG En sports domstol).

den hybrid-versioner, hybrid plug in og selv rent elektrisk, De kunne også blive indkvarteret i ny generation af klasse A. den En prototype EQ Det ville være udgangspunktet for en Fremtidige Klasse A Elektrisk.

Du kan også være interesseret

Mercedes EQ Et koncept: Den nye klasse A Electric?

Kompakt kommende: Audi A3, BMW serie 1, klasse A og V40