Landwind X7 2018: Kinesisk SUV er stadig en kopi af Range Rover Evoque

Landwind X7 2018: billeder af kinesisk kopi Evoque SUVLandwind X7 2018: billeder af kinesisk kopi Evoque SUVLandwind X7 2018: billeder af kinesisk kopi Evoque SUVLandwind X7 2018: billeder af kinesisk kopi Evoque SUV

hvilket et Kinesiske bilmærke kopier eller efterligner den oprindelige bildesign eksisterende Det er ikke noget nyt (se artiklen kinesiske kopier af de fleste uhyrlige biler). den Endelig og skandaløs sag den vender tilbage til stjerne Landwind med sin "renoveret" X7 SUV i sit sortiment 2018.

Det ovennævnte område af Landwind X7 Han havde allerede fået en god spærreild af kritik for at være en kopi af kompakte SUV Range Rover Evoque. Faktisk er den meget Land Rover Han havde påtaget Retssag mod den kinesiske producent til dette plagiat, selv i tilfælde af porcelæn, regulatoriske love er meget slap i denne sag.

For et par uger siden, gik Landwind X7 i dens fornyelse rækkevidde 2018, synes det noget mindre til Range Rover Evoque. Men efter at have set nye officielle billeder offentliggjort, den stadig eksisterer kopi og ligheden mellem asiatiske SUV og britisk indlysende, som du kan se på billederne, der ledsager denne artikel.

Landwind X7 2018Trods de æstetiske modifikationer af Landwind X7 2018, dens forreste område er fortsat meget ligner Range Rover Evoque. Det samme gælder for din sidebillede og i mellemtiden senere, med næsten identiske former i døren og endda anvendelse af en aerodynamisk spoiler i slutningen af ​​taget.

Ifølge fremme forskellige kinesiske medier, de Landwind X7 2018 vil have en 2,0 turbo benzinmotor 190 hk, plus en lidt mindre kraftig version, der vil blive fremmet med en propel 1,5 turbo benzin 150 hk.

den startpris på Landwind X7 2018 vil starte i et par 100.000 kinesiske yuan (Omkring 13.000 euro i løbende valutakurser). Interessant nok Range Rover Evoque billigere end solgt i Kina er prissat til cirka 388.000 yuan (mere end 50.000 euro). Som du kan se prisforskellen er virkelig markant ...

Range Rover Evoqueden chefdesigner for Land Rover, Gerry McGovern, Han har udtrykt bekymring over denne nye eksempel kopiere og frem for alt, at planerne for nye prototyper er ved at udvikle Jaguar Land Rover. McGovern Den anerkender, at imitation og kopiering vil fortsætte med at eksistere og sikkert modeller Jaguar-Land Rover De vil igen blive efterlignet.

I fotogalleriet, der ledsager denne artikel, kan du se den Landwind X7 2018 (Rød-model) og Range Rover Evoque (SUV hvid).

Du kan også være interesseret

Tolv store kinesiske mærker omfatter ESP acceptere deres modeller siden januar

Zotye SR8: dette er den kinesiske kopi af Porsche Macan