Seat Arona: så vil de nye små SUV til 2017

Den lille SUV vil blive kaldt Arona SeatDen lille SUV vil blive kaldt Arona SeatDen lille SUV vil blive kaldt Arona SeatDen lille SUV vil blive kaldt Arona Seat

den Sæde adresse Det er i stigende grad klart, hvor skal du gå fremtiden for den spanske mærke og som allerede skulle være deres fælles udviklingsplaner. En utvivlsomt passerer styrke sine kerneværdier, og forny sine stjerne produkter, Ibiza og Leon; en anden, passerer naturligvis til øge en række biler SUV Det begynder at klart være den mest succesfulde i Europa. Og hans nye Seat Ateca allerede vist sig så; og en tredje går også gennem forene navnene på nogle af deres modeller og køretøjskoncepter. Nå, disse tre stiplede linier konvergerer på bare ét år i en af ​​sine mest ventede nye funktioner: den Ny Seat Arona.

Bedøm din bil gratisJa, fordi denne fremtid Seat Arona vil afvige af basen ny generation deres salg Ibiza, som vil blive vist næste par måneder før den nye A0 omgå MQB platform: Hvilken brugt alle nye by- og nytte Volkswagen Group. Ja, fordi denne fremtid Seat Arona vil også være en SUV at, også tager mange komponenter og elementer i den nye Audi Q2, angribe lille segment til at blive anbragt under Ateca som sit andet element SUV. Og ja, fordi, ligesom alle Volkswagen SUV startende med T (Tiguan, Touareg og dem at komme) plads har også allerede klart, hvordan det skal være navnet på sine modeller: Start med at A, der har 5 bogstaver og navnet på en by eller en spansk by.

Med alle disse betingelser, og vi kan næsten garantere, at, i dag, denne lille SUV Seat fremtid har allerede navn: Arona. Alt passer sammen (i slutningen af ​​marts blev det registreret, og patenter i Intellectual Property Office for EU), officielle kilder Sæde og vi bekræfter, at nu er det valgt af dens ledere navn. Men, bare i tilfælde af at der er forandring af den endelige naturligvis også de forsikre os om, at for Ateca to andre navne (Teide og Tecta), som regerede sidste time tidligere håndteret. Under alle omstændigheder, i hvert fald vi vædde Arona at for dem, der ikke kender, er en bonito kommune øen Tenerife, Kanariske Øer, med omkring 80.000 indbyggere.

Arona, folk i den lille SUV SeatSeat Arona: "Made in Spain"

Der er ingen tvivl derfor, at med den nye Ibiza, Seat Arona vil være den vigtigste model af mærket for de næste to år. rival af Juke Nissan, Honda HR-V, Renault Captur, og selskab, bør denne lille SUV måle omkring 4,20 meter vil spille længe og hårdt med mange tilpasningsmuligheder og farvesammensætning: Selv med to farvenuancer mellem tag og krop. I design, vil denne fremover igen Arona stilistiske sprog, der gennemsyrer Seat Alejandro Mesonero Romanos, med en forreste form for X, der giver selvsikkerhed, udvider og bringer dynamik, samt et meget skarpe og laterale folder, og korte overhæng.

dette Ny Seat Arona bygges, Nu, i Martorell fabrikken af anden generation af Audi A1, der også vil dele den nye afledning af MQB-platformen A0. er også det giver en stor teknologisk byrde og tilslutningsmuligheder, tegning elementer frigivet i dag af Ateca Seat.

den Arona lover at tilbyde nye Seat mærke DNA i adfærd, så, hvis det fortsætter med karakter af den nuværende Ateca, bliver en af ​​de små SUV lettere, adræt og dynamisk. Audi Q2 os, og det er også bevise, og fordelen ved denne Seat er, at det vil være betydeligt billigereHvis den lille tyske SUV på 22.000 euro, bør den nye Arona starte i noget mindre end 20.000. Sikkert derefter ankommer også fører Skoda mærke og Volkswagen, hvor det allerede Polo annoncerer også sin særlige SUV, som vi allerede har diskuteret.

Seat Arona 2017Man ved ikke meget hidtil af Sæde række mulige mekaniske Arona. Men det synes klart, at det vil tage den nyeste generation af motorer gruppe, det vil sige, den 3 blokke 1.0 TSI benzin med 95 cylindre og 110 hk, samt 1.4 TDI (Også 3-cylinder 90 CV) plus superior 1.6 TDI. Det er stadig uvist, hvis der i fremtiden vil annoncere en slags elektrificeret og hybrid version. Forhjulstræk versioner og AWD De bør også kombineres til dannelse af en lang række. Sikker i næste biludstilling Paris i begyndelsen af ​​oktober, finder vi ud af mere. Vil den nye fremtid Ibiza vil lægge sit fundament vil blive præsenteret der? Hvis ikke er der, sørge for at være på Geneve Motor Show i næste marts.

Du kan også være interesseret i:

Sæde kunne lancere en stor SUV i 2020

Test den nye Seat Ateca

Sæde digitale museum