Subaru Outback 2018: en familie og en meget mere komplet SUV

Den Subaru Outback opdateret billede og præsenterer det tekniske udstyr og forbedringDen Subaru Outback opdateret billede og præsenterer det tekniske udstyr og forbedringDen Subaru Outback opdateret billede og præsenterer det tekniske udstyr og forbedringDen Subaru Outback opdateret billede og præsenterer det tekniske udstyr og forbedring

Det er ikke tilfældigt, at Subaru stede i ny York dens fornyede Outback, dens mest succesfulde model i USA. den Outback Det er den version crossover Legacy sedan, en model med sobreelevada velkendte krop og vedhæftede filer i 4x4. Hertil kommer, Subaru har en særlig SUV ligesom Forester.

den nye Subaru Outback Han dukkede op i 2014 (i Japan) og den japanske mærke har moderniseret sit image subtilt og udstyr. i frontal vi er grill og fyrtårne ny. De bruger den LED-teknologi til dagslys og benytte lejligheden til at projicere en karakteristisk lys signatur. Med de nye forlygter, som kan være fuld-ledede, ifølge færdig, de kommer nye funktioner: kurvelys og kort / lang automatiseret forandring.

Forsiden modtager nye beskyttelser at sikre dets robusthed cirkulære felt. den fælge De er redesignet og søgte en stærk kontrast til kroppen.

Subaru annoncerer rullende højere kvalitet i den nye Outback. Til dette formål forbedret isolering interiør anvendelse vinduer og vindskærme krystaller tykkere. Han har også designet ny spejle spejle mere aerodynamisk for at reducere støj. Den automatiske trinløse Lineartronic CVT åbner en ny streng reducerer mekanisk støj. Derudover puder og adresse (Strøm) i den nye Subaru Outback De har forskellige love, der sikrer handling blødhed kørslen.

Subaru Outback 2018

den belægninger kabinen er nye, forbedrede visuelle fremtoning og kvalitet af færdig. Det er redesignet midterkonsol indarbejde en skærm op til 8 inches, ifølge finish. Det tilbyder forskellige multimedie-systemer med funktioner typisk for vores dag-forbindelse. De er også nogle nye embellishers, få ny polstrede og synes bestemte sømme i sæder og døre, der forbedrer billedkvalitet finish og nye Subaru Outback. den rat Det er også nyt.

Med hensyn til motorer, Subaru opretholder strøm 2.5 bokser 175 hk og 256 hk 3.6, både benzin og associerede automatisk Lineartronic og 4x4 transmission. Når ankommer i Europa er formaliseret, vil vi vide mere om Subaru Outback versioner i vores land. Indtil nu har 2,0 diesel boxer motor 150 hk med manuelt gear og 4x4 symmetrisk.