Renault Clio 2016: meget mere end et opdateret design

Renault Clio 2016Renault Clio 2016Renault Clio 2016Renault Clio 2016

den Renault Clio 2016 Det er blevet fornyet æstetiske og mekaniske niveau, for at holde trit med den popularitet og succes, der har gjort det muligt for modellen at fortsætte med at holde liv i 26 år efter dens udgivelse.

I udseende, den Renault Clio 2016 har en revideret kølergrill og bunden af ​​grillen. Forlygterne har nu teknologi Fuld LED, mens baglygterne få kørelys LED type. De farvepalet sum krop tonerRouge Intense'(Rød),'Titanium grå'(Grå) og'Jern Bleu'(Blå), mens hjulene vil have hjul med nye designs.

Inde, fandt vi en hytte med flere muligheder og materialer at vælge imellem, samt infotainmentsystemer R&GO, Media Nav Evolution og R-Link, sidstnævnte hver tilhørende udstyr version.

Motorer Renault Clio 2016

Denne nye Renault Clio fastholder sin sædvanlige mekaniske forsyning med benzin turboladede motorer (TCE) og diesel (DCI) fra 75 og 120 hk, med nyheden om, at du kan vælge den motor Diesel 1.5 dCi 110 hk med manuel gear sekstrins. Sidstnævnte, også kan kobles til benzinmotoren 1.2 TCE 120 hk -Før kun tilgængelige med automatisk gearkasse seks hastigheder i GT færdig. Ifølge den foretrukne udgave er motoren forbundet med manuel gearkasse femtrins eller sekstrins til (for benzin og diesel versioner stærkere), medens Automatisk transmission med dobbelt kobling sekstrins EDC Det er reserveret som en mulighed for kørsel Diesel 1.5 dCi 90 hk og 1,2 TCE benzin 120 hk).

online vurdering af din brugte bilRenault Clio Initiale Paris 2016

Renault vil tilbyde mulighed Initiale Paris i denne model, som den gjorde i begyndelsen af ​​2015 som et begrænset oplag. Ved denne lejlighed, Renault Clio Initiale Paris vil have en større mekanisk udbud og en ny udvendig og indvendig udseende.

Kroppen er malet i den eksklusive farve 'Gray Givré ' og både rat og knop Shifter læder kjole Nappa. Endvidere også omfatter elementer, der adskiller det fra andre konventionelle række Clio, som lydsystemet 'præmie' underskrevet af Bose, Form 'C' er skabt af sine LED-forlygter, MMS R-Link-serien og systemet 'Nem Park Assist', Som giver både online og i batteriet automatisk parkering.

denne udgave Initiale Paris det kan købe diesel-versioner, der er forbundet med motoren 1.5 dCi 90 og 110 hk, samt benzinmotor 1.2 TCE, effektniveauforskellen 90 og 120 hk.

den pris Adgang i Frankrig for Renault Clio 2016 er 13.700 euro (Life færdig benzinmotor og 75 hk), mens Renault Clio Initiale Paris 2016 vil koste fra 22.200 euro (Benzinmotor 90 hk) i den galliske land.

Du kan også være interesseret

Faktisk forbrug Renault

Seat Ibiza 1.0 TSI FR test

Peugeot 208 restyling