Audi offensiv: alle nye biler frem til 2018

Ny Audi frem til 2018Ny Audi frem til 2018Ny Audi frem til 2018Ny Audi frem til 2018

Hvis der er en potentiel kunde, vil der være en Audi, der kan opfylde dine behov. Det er den grundsætning, der synes at have koaguleret i underskrivelsen af ​​de fire ringe, hvis produktsortiment udvides på tværs for at konfigurere den største portefølje af modeller du kan finde i en præmie producent. Audi vil lægge særlig vægt på sin SUV gennem Q interval dækker fra det forestående giant Audi Q2 til Q9, både upubliceret ved mærket, og hvor alt i øjeblikket kendt eller allerede har oplevet et generationsskifte, såsom Audi Q7, eller vil dette "lille" to år, som Audi Q3 og Q5. Men brandet ikke forsømmer deres biler, langt mindre flagskibet modeller. 2016 er for eksempel, året for Audi A5. Her er en liste over alt nyt hos Audi se her indtil 2018 og fotos.

Audi A3 2016: mere effektiv, mere teknologi

Siden 2012 tager at blive en leder i deres marked, men hvis der var tvivl, Audi afkast styrke Audi A3, model, hvis første enheder vil blive leveret sommer. Her er en mere detaljeret analyse af alle udviklinger, der påvirker 2016 rækkevidde analyse, men du opsummere det vigtigste, startende med oplysninger om sin nye æstetiske, hvor du vil skelne en ny bredere kølergrill og udtryksfuld, nye forlygter med Xenon forlygter Plus Led Matrix standard og valgfri eller baglygter, der giver større horisontalitet og sportslighed Audi A3. Indvendigt det mest slående er den Audi Virtual Cockpit, samt upublicerede sikkerheds assistenter i sit segment som Systemet autonom bykørsel op til 65 km / h-.

Med hensyn til de motorer, også interessante premierer, hvor måske højdepunktet er en ny enhed 3 cylinder benzin -og bruger Audi A1- med 1,0 liter og 116 hk. ovenfor, 1.4 TFSI med afbrydelse af cylindre og 150 CV, 2,0 TFSI 190 hk eller en opgraderet version af to liter under anvendelse af S3, nu med 310 hk. I diesel, 1.6 TDi og 2,0 TDi dæksel 110, 150 og 184 hk.

Audi A3 2018Audi A3: ny generation 2018

Ja, blot to år væk, men den revolutionære Audi A3 er på vej, igen gøre det klart, at Audi er en af ​​de producenter mest samler tempo i renoveringer. Her er det ikke længere, som i Audi A3, 2016, af et produkt, opdatering, men en ny generation, hvor der er en dybtgående ændring på det strukturelle niveau. The'll kender stadig som en platform MQB, men tilsæt Evo navnet antyder tilbage at ryste kilo, op til en halv hundrede. Hjørnestenen i denne platform er den forbedrede større fleksibilitet til at integrere andre elektroniske komponenter, såsom den længe ventede 48-volt netværk bistå små elektromotorer danner tandem også små benzinmotorer. Kort sagt, mere effektivitet, mere sofistikeret udstyr der vil forbinde flere og bedre futuroAudi A3 med ydersiden, højere niveauer af sikkerhed og, selvfølgelig, også dem skelne funktioner, Marc Lichte er der pålægger udformningen af ​​fremtidige generationer af Audi.

2017 Audi A5: A4 krop med sporty sjæl

Strukturelt bærer i dag en platform halter bagefter den nyeste Audi A4, dit udgangspunkt. Så sikkert du forestille hvordan og især, når det vil udvikle sig i fremtiden Audi A5, som vil forblive tro mod sine tre karrosseriform: streng Coupé, Sportback med fire sideindgange og Cabrio.

Første stop, dens skelet. Sikker på det lyder også godt lide MLB arkitektur, Audi bruger base for sine nye langsgående motormodeller, som jeg allerede har sagt, det samme som anvendes af Audi A4 og give dig en idé om dens "fleksibilitet", Også det samme som Audi Q7 bruger en version åbenbart udbredt. alene, Det giver ubestridelige fordele ved vægt, stivhed eller anvendelse af indvendige der vil få gavn af den nye Audi A5.

Gå ind flere tekniske detaljer om Audi A5 indebærer dybest set gentage dig selv alle de tekniske specifikationer med henblik på motorer, gearkasser, sikkerhed hjælpe systemer eller firehjulstræk Audi A4, interval, hvor i øvrigt også gå indføre udviklingstendenser i fremtiden Audi A5 vil gavne, som det nye firehjulstræk Ultra, mere effektiv end Audi A4 standardiseret range systemer. Hvad er endnu ikke i kataloget over Audi A4 er den nye RS generation, for eksempel, i henhold til hvilken vi finde overraskelser også henvise dig til A5. En af dem er en ny elektromekanisk aktiv anti-roll-system. en anden, en ny motor, der sandsynligvis vil være den første RS-model er udstyret med dieselmotor i serien A4 / A5. Motoren er klar, er den 3,0-liters V6 med RS 5 TDi Concept blev præsenteret i år 20104, med den samme teknologi øge V8 SQ7: Dobbelt turbo og elektrisk kompressor-assisteret netværk af 48 volt.

Fremtidige Audi A7Audi A6 og A7: under pres fra kommende E-klasse og BMW 5-serie

Et træk ved bare ikke, om bundet af landing af den Mercedes E-klasse -de ulykker i denne sektor ikke eksisterer, men i 2016, Audi annoncerede disse forbedringer i sin A6 sedan. Det næste skridt, lukke dørene til deres anden fjende nummer et, BMW 5-serie, med ny generation på vej til at 2017.Y med tilføjelse af MLB Evo platform og nyt udstyr i autonom kørsel vil komme en halv krop denne fordel i dag er den nye klasse E frem for sine konkurrenter. Audi også standardisere det elektroniske net af 48 volt til at rumme den elektriske kompressor, eller aktivt anti-roll som bærer RS4, i begge tilfælde frigives i Bentley Bentayga samt et system og semi hybridisering baseret på en starter-generator, der er i stand til at standse forbrændingsmotoren ved hastigheder under 15 km / t og til at generere elektricitet med en effekt på op til 15 kW og lagres i en akkumulator lithiumion. Stikning med effektivitet, mellem A6 motorer vil være en Diesel hybrid plug 373 CV, selvom adgangen version vil være en 1.4 TFSI benzin og 150 hk med selektiv udkobling af cylindre. Målet er lavere forbrug af A6 sortiment med 25 procent, for hvilke vægttab har en vigtig rolle: til 100 kg forventes at fordybning vægten denne nye generation.

Audi A8 2017: endnu lettere

Det stammer allerede bekræftet ved ledelse af Audi, vil 2017 også være det år, hvor debut den fjerde generation flagskib mærket med de fire ringe. Nok tid til et koncept Audi Prolog at få en idé om, hvordan du ønsker at fokusere din Audi A8 igen, og nej, vil ingen grund til at læse mellem linjerne være decideret sportslig. Dette er den første bilmærke, hvis design hører udelukkende til Marc Lichte og hans hold, nogle funktioner, hvor, Single Frame gitter og enorme krop bredde fra hinanden, gøre opmærksom på fremtrædende miste den tredje bagerste volumen. den laser lys forsiden vil forlade "gammel" sin Matrix Led, også bringe et nyt lys signatur i den bageste håndtag off deres forlygter med OLED-teknologi. Men ud over sin aggressive design, er der to aspekter, som Audi ønsker at vise. Den ene er relateret til dets vægt, regner med op til 200 kg, der skal fjernes ovenstående; en anden, dens sikkerhedsudstyr. Audi er klar over, at den fuldstændig autonom bil ikke vil se frem til 2025, selv om udviklingen i dit system Trafikprop Pilot, ja vil give absolut autonomi i byer eller perifere stier.

Audi TT2016 Audi TT RS 400 hk Coupe og Roadster

Motor, motor og motor. Dette er, hvordan det store flertal af kunderne forstår ethvert produkt af denne saga, og det synes klart, at Audi har gjort alt for at tilfredsstille dem: 400 hk og 480 Nm Moment er de nye resultater tal, der håndterer denne nye generation, igen, til rådighed både i krop coupe som Roadster. Meget strøm kommer fra en ny motor 2.5L 5 inline íntegramentede aluminium, RS TT kun med firehjulstræk kombineret med stor overvægt i fordelingen af ​​strømmen til bagakslen, ved skift kan være manuel eller automatisk s-tronic 7 hastighed. Vil du vide flere tal? Værsgo.

Audi Q2: den store lille SUV

Hit markedet i efteråret 2016. Og selv om det vil være en af ​​de urbane crossover slanket proportioner, Denne Audi Q2 komprimerer al den teknologi, der tilbydes af brand i de fleste af sine modeller. Vi vil se, derfor Audi Virtual Cockpit ved roret eller chef Up Display, men også firehjulstræk i nogle versioner, manuelle gearkasser eller s-tronic dobbelt kobling og, selvfølgelig, et stort udvalg af motorer hvis oplysninger du udvide her.

Audi Q3 2017: ny generation

Bare opdateret, og en af ​​de store forbedringer har været suspensionen komfort, det eneste, kunden havde sat spørgsmålstegn, men i to år den nye Audi Q3 vil gennemgå et generationsskifte i sin vorden. Og der vil ikke være en Seat Ateca af Audi, men VW Tiguan defineret gennem prisme af Audi. Jeg citerer begge biler, fordi der er en fundamental forskel mellem dem er, at mens at Ateca er faktisk en transformation af Seat Leon, VW Tiguan bruger en udvikling på MQB arkitektur med mere avanceret teknologi moduler, især med hensyn til el-arkitektur. Det vil være en langt mere ambitiøs fra borde generation, hvor en masse teknologi og kørsel assistenter Audi A3 eller BMW 3-serie renoveret, herunder assistent selvstyrende by kørsel. Det vil også være den første Q3 tilbyder en hybrid variant e-tron og, mere end sandsynligt, også et organ større med plads til syv passagerer vil kunne lide Tiguan, mens dens variant coupé, vil Audi Q4 ikke nå markedet indtil 2019.

Fremtidige Audi Q5Audi Q5 2016: slutningen af ​​cyklus og ny æra

Fra 2012 på gaden, det er en af ​​nutidens produkter "veteraner" rækkevidde, selv om det ikke har været uden store små opdateringer, der har gjort det muligt at opretholde den type. I 2016 især i sidste kvartal -officielle præsentation, derfor Paris Motor Show- lukker en cyklus ... for at åbne en anden. igen, vi taler om arkitekturer MLB, Baseret på disse nye Q5 de formodes at være mellem lighter 80 til 100 kg ifølge motorisering, og at den nye Audi Q5 vil være større, ca. 7 cm højere -4.70 meter helt eller have akselafstand -2.83 cm, ca. 3 cm mere-, selv om det vil være lidt lavere. Hans storebror har Audi Q7 pålagt nye design standarder mellem store og Q linjer vil være en kilde til inspiration for den nye Audi SUV. Dens motorprogram vil blive formuleret, på den ene side, ca. 2,0 TDi med kraftfuld motor fra 150 hk og 4x2 versionerne -For ovenfor, 190 hk og trækkraft 4x4-; mens i benzin, den nye Ultra 2.0 TFSI vil også resultere i forskellige effektniveauer mellem 190 og 250 hk. Audi vil forblive versioner SQ5 TDi Udstyret med V6 dieselmotor, som den version med elektrisk kompressor, du har talt om A5 vil blive brugt. Og naturligvis, tager også hybrid teknologi, denne gang under paraplyen e-tron og ikke som den forrige Q5 Hybrid allerede udgået.

Du kan også være interesseret i:

BMW offensiv: alle biler i 2020

Den nye Opel vil ankomme til 2018

Alle Skoda kommer