70 elbiler og SUV’er, der ankommer til 2025: Kalender

Alle biler og el-SUV, der vil ankomme til 2025Alle biler og el-SUV, der vil ankomme til 2025Alle biler og el-SUV, der vil ankomme til 2025Alle biler og el-SUV, der vil ankomme til 2025

På trods af alle de mangler, der stadig i dag findes i infrastruktur og forsyning, enden er uundgåelig: den elektricitet vil blive i et par år fremdrift af vores mobilitet. Vi ser det i hvert ny udgivelse, vi lyttede til at tale med hver ingeniør fra førende producenter, lider vi med de nye miljøstandarder, som regeringerne begynder at gennemføre (eller bebudet) og Vi bekræfter med hver ny plan vi opdage i de store bilmærker.

BMW i5

Ja, for hvis vi rekapitulere alle nye biler i dag ved vi, at vil lægge på markedet hvert mærke,vi forlader mere end 70 nye funktioner, der vil ankomme i de næste 7 år! Figur der vil helt sikkert oversvømme bilmarkedet rent elektriske, batteridrevne... eller endda hydrogen batterier, såsom Hyundai annoncerer en ny SUV vil ankomme i 2018 og bør være på størrelse med Tucson. I dette link kan du finde mere information.

Hvilke mærker lede markedet for elbiler?

Et af de store spørgsmål vil opdage hvilke mærker vil føre i de kommende år rent elmarked. Nissan Det har placeret sig godt i området, og 2018 angreb meget stærkere med en Ny generation Leaf det har intet at gøre med den nuværende. Forbedret aerodynamik, mere teknologi, mere aerodynamisk ... lovende. BMW også kommer tackler den nye æra, og med en BMW i3 2018 bebuder store forbedringer for næste år, mere magt ...og til en sports-version S! I denne vigtige modelvarianter tilføje ny magt X1, X3, en ny i5, en stor SUV Elektrisk ... Ja: SUV monopolisere for meget fremtrædende plads i denne nye fremdriftssystem. Den tredje veletableret brand kan sige det er Renault, der i Zoe tilsat, og en lille elektrisk SUV i 2019 Captur størrelse.

dog Det synes stærkere nu ind scene to store mærker: Mercedes og Volkswagen. Faktisk er to annoncerede og lancering af egne sub-brands der vil præsentere en helt ny offensive elbiler og SUV'er i 2025. Daimler at begynde annoncerer investeringer på mindst 11.000 millioner til produktionskapacitet biler, motorer og batterier til elektrisk fremdrift. hans submarca Det vil blive kaldt EQ, og dens første model vil være EQC: En SUV vil ankomme i 2019, størrelsen af ​​GLC (Ca. 4,65 meter), stand til at give 400 hk med to elektromotorer. den autonomi tænkt som ikke mindre end 500 km. I de følgende år, og de vil nå en sedan, en coupe, en kompakt SUV ... og forskellige størrelser.

Mercedes EQCVolkswagen, i mellemtiden, han ønsker at begrave Dieselgate med sin nye serie (eller sub) ID. Den planlægger at lancere en ny model om året, allerede begyndt 2019 med Golf kompakt størrelse (ID EV): Skal tilbyde også 500 km elektriske rækkevidde og være i stand til at oplade 80 procent batteri i blot en halv time. Denne bil vil tilføje volumen derefter ID Crozz, en SUV med 300 hk Tiguan størrelse Allspace og bebuder en stor praktisk og rum. Og senere kommer de familier og varianter ... som reinkarnationen af ​​begge håber Bulli.

Alle mod Tesla

Nysgerrig hvad Tesla. I dag praktisk med en eller to biler i sit sortiment, uden implementering i de fleste lande ... men med alle producenter annoncerer svar mod mærket. Allerede har navn, og vil snart have "bil": den Tesla Model 3 Det reklameres for sen 2018 eller begyndelsen af ​​2019 til en mere overkommelig pris: under 35.000-40.000 euro og 350 km elektriske rækkevidde. Det er ringe til popularisere og revolutionere dette marked. Vi vil se.

Tesla Model 3Foran hende Porsche vil udvikle en mission E og en elektrisk SUV, plads vil markedsføre et kompakt stil Leon, Opel opretholde sin Ampera-e villige til at vinde terræn, Peugeot Det vil dykke ned i teknologien også kompakt SUV, ligesom Citroën, Honda, Mazda, DS, Skoda, Volvo, Alfa Romeo ... Du vil ikke gå glip af nogen. Vi forlader jer nu med planen for lanceringer om året frem til 2025. Der er over 70 nye funktioner.

Nyheder fra 2018

MARKMODEL
AudiQ8 e-tron
BMWi3 og I3S
Hyundaielektrisk Kona
HyundaiSUV brændselscelle
slangebøsseKlarhed EV
Nissanblad 2018
OpelAmperea-e
TeslaModel 3

Nyheder fra 2019

MARKMODEL
AudiQ2 EV
BMWX1 EV
DS7 Crossback EV
MercedesEQC Crossover
MazdaEV Compact Crossover
miniEV
MitusbishiEV
PeugeotKompakt EV
PorscheMission-E
Renaultkwid EV
pladsmini EV
TeslaRoadster
VolkswagenID EV

Brand nye 2020

MARKMODEL
BentleyHastighed EXP12 e6
BMWX3 225E
CitroënEV Aircross
DSkompakt EV
slangebøsseIndsigt EV
MaseratiAlfieri
MercedesEQ Sedan
PorscheEV SUV
pladsCupra EV
SkodaVision E
Suzukimini EV
TeslaModel Y
ToyotaC-HR EV
VolkswagenID Crozz

Nyheder fra 2021

MARKMODEL
BMWi-NEXT
CitroënKompakt EV
DSEV Sedan
GenesisEV Sedan
MercedesKompakt EQ
PeugeotCrossover EV
PorscheEV Sedan Coupe
Skodamini EV
TeslaModel P (pickup)
VolkswagenID lounge

Nyheder fra 2022

MARKMODEL
alfa RomeoKompakt EV
BMWi5
CitroënEV SUV
slangebøssekompakt EV
FordKompakt Delefiltre EV
MercedesEQ SUV
TeslaType II MPV

Nyheder fra 2023

MARKMODEL
alfa RomeoCrossover EV
BMWi8 EV
FiatKompakt EV
MaseratiCrossover EV
MercedesEQ Sedan Coupe
Toyotamini EV
VolkswagenID Aero E

Nyheder fra 2024

MARKMODEL
AudiR8 e-tron
CitroënFamilie EV
DS"livsstil" EV
FiatEV Sedan
slangebøsseDelefiltre EV
LamborghiniVitola EV
MercedesEQ MPV
MitsubishiCrssover EV
OpelDelefiltre EV
SuzukiDelefiltre EV
volvoDelefiltre EV

Nyheder fra 2025

MARKMODEL
alfa RomeoEV Sedan
BMWStor SUV EV
FiatEV SUV
VolkswagenID Buzz