Jeep Wrangler 2018: første billeder og officielle data

Jeep Wrangler 2018: første officielle billeder af legendariske 4x4Jeep Wrangler 2018: første officielle billeder af legendariske 4x4Jeep Wrangler 2018: første officielle billeder af legendariske 4x4Jeep Wrangler 2018: første officielle billeder af legendariske 4x4

jeep Han har udgivet de første billeder af renoveringen af ​​et af dens største SUV ikoner, den Jeep Wrangler, du vil have en meget ligner den aktuelle æstetiske.

Som det kan ses på billederne, holder uændret dens vigtigste kendetegn, såsom runde forlygter, tilbyder grillen lodrette striber og en krop af meget kubiske former. De vigtigste ændringer påvirker placeringen af forreste retning, der er blevet omplaceret på de forreste vinger nu integrerer en kørelys, og en kofanger nymodens. De ændrer også dørhåndtag.

Men hvor har du forventer den videre udvikling i 2017 Jeep Wrangler design Det er inde, men indtil videre ingen officielle billeder offentliggjort. Det er håbet, at udseendet af de indvendige og multimediesystemer er meget lig det, vi så i nogle af de nyeste mærke biler, såsom Jeep Compass, hvor berøringsskærm får fremtrædende plads, men dispenserer med de fysiske knapper.

jeep indtil videre har det givet nogen oplysninger om den motorer ny Wrangler, men intervallet bør bestå af en 2,0 turbo fire-cylindret, en 3.6L V6 og 3.0 V6 turbodiesel. Hvad han har sagt det amerikanske firma er at være mere sikkerhedselementer og teknologi, og en bedre aerodynamik. Ligeledes flere udstyrsmuligheder at flytte åbne brud blive tilbudt, fordi vi ikke må glemme, at jeep Wrangler Det udmærker sig både ved sin aftagelig hardtop tredelt som folde forrude fremad. Der vil også være en vis grad af personalisering takket være de forskellige kombinationer af døre, tag og forrude.

Du kan også være interesseret i:

Jeep Grand Cherokee 2017: teste en 4x4 SUV med stærk karakter

Den mest brutale og særligt på Geneve Motor Show 2017 Jeep

Jeep Compass 2017: Vi testede en SUV med off-road stærk karakter