SUV Special: Alle nye til at købe i 2016

SUV'er til at købe i 2016: udgivelsesplanSUV'er til at købe i 2016: udgivelsesplanSUV'er til at købe i 2016: udgivelsesplanSUV'er til at købe i 2016: udgivelsesplan

Der er ikke længere nogen tvivl: SUV'er udgør dagens nye premier klasse på markedet for motorkøretøjer. Indtil videre har vi begge sagde vores intuition, som vi oplevede den stigende interesse, de vakte blandt brugerne, men da denne måned Jeg støtter også tallene. I 2015 var de bedst sælgende biler i Europa. Med 3,2 millioner registrerede køretøjer, SUV'er godt de overskredet og markedsandel (22,5 procent af det samlede) for første gang hjælpeprogrammet (21,9%) og kompakt (20,6%). Det Nissan Qashqai var utvivlsomt løbehjulet af en tendens, som i 2015 udgjorde op til 24% mere salg ... og i dag ingen kan modstå. De, der havde biler SUV i sit sortiment, den fornyede og mangedoblet. Og som ikke har denne type model, annoncerede i dag: Til Seat, Maserati, Jaguar ... og endda Rolls-Royce i fremtiden. 5 SUV højdepunkt i dette mest ventede 2016 dens lydstyrke og kommerciel betydning (nogle allerede afprøvet). Derefter, derefter tog vi tilbyder en eksklusiv kalender med alle udgivelsesdatoer bekræftet.

Det er den Ateca SeatAteca Sæde: til salg i juli

den Ateca Seat Det er helt sikkert årets mest ventede SUV i Spanien. Og ikke så mærkeligt: ​​det vil, i virkeligheden, den første SUV i historien om Seat. Med 4,36 meter, praktisk dimensioner af en Qashqai, byder på en meget rummelig kabine og et komplet mekanisk sortiment: ud over sin diesel 115 og 150 hk, som vil være de bedste sælgere, bet for første gang i en SUV i dets klasse 1,0 TSI benzinmotor med kun 3 cylindre og 112 hk. I nedenstående link finder du vores første målinger og vurderinger Ateca Seat.

Vi fik på Seat Ateca

Det er Volkswagen TiguanVolkswagen Tiguan: til salg i slutningen af ​​maj

den Volkswagen Tiguan er en anden af ​​de store nyskabelser SUV 2016. Debuterer MQB modulær platform på hvilke kort tid derefter de vil udvikle Ateca Seat og Skoda SUV, som de seneste rapporter tyder på, at Kodiak vil blive kaldt. Det vil starte under 30.000 euro, men det vil fortsat være dyrere end sine vigtigste konkurrenter, i bytte for at tilbyde en opfattet kvalitet, en komplet vifte Diesel og benzin, 4x2 og 4x4 versionerne og endda til en ny aflang variant med 7 sæder der vil komme sen 2016. I nedenstående link finder du vores første test på VW Tiguan 2.0 TDI 4x4.

Vi kører den nye Volkswagen Tiguan

Dette er Kia SportageKia Sportage: nu til salg

Af alle nye SUV til 2016 Kia Sportage og kan købe. Og vi vædde, ingen tvivl om, vil være en af ​​de store stjerner: i virkeligheden, sin tidligere generation dukkede altid allerede i top 3 bedste sælgere. Denne nye model repræsenterer også et stort spring i køreegenskaber, præstationer og produktionskvalitet i forhold til tidligere SUV. Og også et meget attraktivt design. I nedenstående link finder du også nur første test den nye Kia Sportage: Gå ikke glip af det.

Den nye Kia Sportage, testet

Dette er Ford KugaFord Kuga, til salg i oktober

den Ford Kuga Det er allerede blevet præsenteret i USA, hvor det markedsføres under navnet Ford Escape, og Europa vil komme næste efterår. Med et bedre billede, mere sikkerhed og tilslutningsmuligheder, og en fornyet sortiment med de nyeste dieselmotorer og benzin mærke lover hermed at give en masse SUV Krig i den bedst sælgende segmentet. Opmærksomheden også nye sikkerhedssystemer det vil tilbyde. I nedenstående link kan du finde mere information om dens rækkevidde.

Ford Kuga 2016: den kompakte SUV krig

Toyota C-HRToyota C-HR, salg i januar

den Toyota C-HR bliver en grand finale den nye SUV i 2016. Den japanske mærke præsenterer allerede i produktion version på Geneve Motor Show i marts og netop har meddelt sin påbegynde produktionen senere i år. I rækken af ​​Toyota vil vakle nedenfor RAV4 (Husk, en af ​​de første moderne SUV til at blive vist på markedet) til at konkurrere i en lille SUV markedet boomer. Det bliver en hård Nissan Juke rival til eller Renault Captur. I nedenstående link kan du finde de seneste oplysninger fra Toyota.

Toyota C-HR: produktionen bekræftes

Kalender SUV: Udgivelser (klik på hver bil for at se dine oplysninger)

Bentley Bentayga

februar 2016

Subaru XV

februar 2016

Hyundai i20 Aktiv

februar 2016

Tesla Model X

marts 2016

(understøtter og reserver)

Audi Q7 e-Tron

marts 2016

Mercedes GLS

marts 2016

(understøtter og reserver)

Toyota Rav4 Hybrid

marts 2016

Range Rover Evoque Cabriolet

april 2016

Audi Q2 (eller Q1)

april 2016

Opel Mokka X

april 2016

Citroen e-Mehari

maj 2016

Audi RS Q3 resultater

maj 2016

Infiniti QX30

juni 2016

Ford kant

juni 2016

(understøtter og reserver)

Maserati Levante

juni 2016

Jaguar F-Pace

juni 2016

Suzuki Ignis

september 2016

Mitsubishi ASX

november 2016

Audi Q5

november 2016

Kia Niro Hybrid

november 2016

Skoda SUV (Kodiak?)

november 2016

Volkswagen Tiguan 7 sæder

december 2016