Ny Dacia Duster 2017: billigere og flere versioner

Ny Dacia Duster 2017: billigere og flere versioner

den Dacia Duster sommer 2017 Det vil være helt anderledes ude og inde. Men vil fortsætte væddemål på et produkt filosofi tættere på en ren off-road end en SUV (Det er allerede Renault produkter: Captur, Kadjar og Koleos).

Udenfor den Dacia Duster design 2017 huske de aktuelle værker, hvis ikke toques- og tekniske struktur vil drage fordel af en ny platform. Dette vil bringe større indvendig plads og bedre vej håndtering, med mindre krop roll og bedre sving respons. Som med den nuværende model, vil der være versioner af for- eller 4x4. den startprisen bør ikke overstige 11.000 / 12.000 euro.

Det følgende år, i slutningen af Spring 2018, den Dacia Duster længde på omkring 20 centimeter vokser op til 4,5 meter. Målet er at skabe, hvad man kunne kalde "Grand Duster" med to ekstra pladser i to optrækkelige sæder i bagagerummet. Motorerne vil afvige i diesel, af 115 hk og benzin af 130.

online vurdering af din brugte bilDacia mærke "dronning" af krisen

Dacia er stadig flagskibet mærke af krisen. Mellem 2008 og 2015 brandet har mere end fire dets Salget i Spanien: 9.900 til 45,200 enheder, henholdsvis. Spektakulær.

Som det har været udviklingen i salget af en af ​​flagskib modeller: Dacia Duster. I sit første år på salg, 2010, og henrykkede 5.824 spaniere. Da de er allerede mere end 50.000. Og rundt om i verden er blevet solgt 1.664.000 Duster. Ikke glemme, at dette er en meget vigtig model for Renault og Dacia, de to mærker, hvorunder den er solgt. En bil, der er fremstillet i Brasilien, Colombia, Rumænien, Rusland og Indien. En kamæleon, der tilpasser sig forskellige lokale markeder; henviser til, at fra et år siden, Der er endda pick-up udgave: Renault Duster Oroch.

For at holde succes Duster, Dacia har tænkt meget. Du kan ikke mislykkes, fordi det er en af ​​de vigtigste modeller af konsortiet Renault-Dacia. Så inden sommer 2017 kommer den nye model, vil denne juli markedsføre en speciel serie til fremme salget af strøm og erstatte "Urban Explorer" nu til salg.