Hyundai ix35 2,0 4×4

Hyundai ix35Hyundai ix35. indikaattori hetkellisen polttoaineenkulutuksen puuttuvatHyundai ix35Hyundai ix35. kuusivaihteinen automaattivaihteisto 185 hv moottorilla

Sinun täytyy kokeilla uusia asioita ja tämä ei ole Hyundai ix35 Tucson. Suunnitelma Viikon aikoi ajaa R8 Spyder (armoilla kuin R8 mutta asunnoton ", ajattelin itsekseni), Mercedes E Cabrio (armoilla ... ') ja ix35 ...' tämä todella minusta '(tiedän, tiedän, hyväksyä kaikki kommentit, mutta se miten valitsin). Mutta olin oikeassa.

Onko tämä Hyundai?

Minulle ix35 hämmästyttää minua. Ajaessaan Hyundai Santa Fe saat nähdä 'amerikkalainen' transfondo telan ja johdon että vaikka säädetty Euroopan maku, seuraa kanuunoilla siellä. Sen sijaan, ix35 näyttää Euroopan. Liiankin Euroopan. Tarkoitan varten suspensiot vetämällä yritys, paremmin Kuga että Qashqai. Nämä ovat kilpailijoita kanssa ix35 haluaa kilpailla.

osoite avaa sähköisen ohjaustehostimen. Tule, kuten useimmat kilpailijat, mutta me tiedämme, se ei ole helppoa tehdä hyvä sähkö suuntaan. Lähes kaikki kilometrin olisimme voineet Ajamiseen, mutta tähän käyttöön Tuntuu hyvin, mitä tapahtuu pyörien alle. Ja mikä tärkeintä, ajo vastaukset ovat suoran ja nopean, kuten enne suspensioina, kun kierrätetään suorassa linjassa. Jos pidät matkalla, ix35 on koko todellinen vaihtoehto. Se on ESP vakiona, mutta tämä AWD-versio ei ole ollut tarvetta mennä toiminnan aikana meidän ensimmäisen yhteydenoton kanssa ix35: maanvyöryt löysimme teillä sirotellaan suolaa tai lumen nopeasti yksinkertaisesti ratkaistiin lähettämällä pakottaa peräänajossa täysin automaattinen pitoa.

Ix35 tiedot

Kaikki edellä mainitut ovat vain arvostuksiin. Mutta tiedot. 2,0 CRDI tarjoaa 136 hevoset, Ford Motor Kuga-PSA. Työnnetään erittäin alhaisilla kierroksilla ja varovasti, mutta ei 'potkia', kuten sen tiedotteessa. Hän on tyytyväinen 32 MKG, saaminen 1800 rpm, mutta jo tuntee jo ennen saapumista vallan, viipymättä turbo alkaa tunne.

Jos joku haluaa muuttaa Automaattinen täytyy valita tämän moottorin on parannettu versio, joka tarjoaa 184 hevoset ja toimii alhaisempaa, jonka pitäisi edistää vähemmän melua toimintaa. Automaattivaihteiston kehittämä Hyundai itse. Se tarjotaan myös tämä 184 hv, ja kuuden nopeus manuaalinen vaihteisto, vaikka annetaan valta, aina yhdistettynä neliveto. Se erottuu muusta niiden pyörien standardin 18 tuumaa.

Neliveto on automaattisesti kytketty kytkennän levy. Ix35 4x4 on pohjimmiltaan etuveto, voi lähettää progressiivisesti enemmän voimaa takapyörille, kun se havaitsee lipsumista. Pääset repatir moottoriteho tasan kaksi akselia ja manuaalisesti, voit pakottaa tämän painallukseen, mutta vain alle 40 km / h.

Kanssa 2,0 CRDi, ix35 4x4 Homologinen keskimääräinen kulutus 5,8 l / 100 km konfiguraatiossa 136 hevosta. Etuveto versio leikata tämä kulutus 5,5 l / 100 km, CO2-päästöt 147 g / km. Se on versio ix35 on myydyin, ainakin jos noudatat nykyinen markkinakehitys. Kun kyseessä on 184 hv ix35 kulutusta jopa 6,1 saavuttaen 7,2 jos myös lisätä automaattivaihteiston.

on 163 hv 2,0 bensiini vain etuveto versio, mutta koko vuoden uusien moottorien erittäin kiinnostava näkyviin. Diesel, 115 hv 1,7 bensiiniä ja 1,6 GDI 149 hevosta, molemmat varustettu ISG start-stop-järjestelmä pysähtyy automaattisesti.

paljon Tucson

ix35 tuskin muistuttaa edeltäjäänsä, joka on ilmeinen. kirjain 'i' näkyy ja se tarkoittaa, sinulla on jo eurooppalainen lähestymistapa jopa tyyliä, kuten i10, i20 ja i30 (ja myöhemmin i40 joka korvaa Sonata). Kasvaa hieman akseliväli (10 mm) Tucson ja lisää pituus 85 mm, jopa 4,41 metriä pitkä. sisään ilmoittaa hämmästyttävää runko, 591 litraa. Sisustus on modernin ilmeen, mutta vain valmiista palvelut ovat saatavilla ohjauspylväs kahdessa suunnassa. Tämänlaajuinen ilmastointilaitteiden tulee myös Kaksivyöhykkeinen ilmastointi. Ulkoapäin se on helppo erottaa baareissa katolla, 17 tuuman pyörät ja sumuvalot. lämmitetty tuulilasi, vakionopeussäädin ... tämä on versio, joka voi todella nousta segmentin johtajia. Hyundai on kolminkertaistunut sen kasvu ensimmäisellä kuukausina. Onko hän ix35 säilyttää tämä taso? Vain siinä tapauksessa, Hyundai on päättänyt mukana 5 vuoden takuu 5 vuoden tiepalvelun ja 5 vuotta vapaan lääkärintarkastus.

bensiini

dieseli

diesel 4x4moottori
teho136 hv 4000 rpm
vääntömomentti32.6 MKG 1800 rpm
lähetys
vetoIntegral yhdistettävissä
vaihdelaatikko 6-nopeus manuaalinen
Suorituskykyä, kulutuksen ja päästöjen
maksiminopeus181 km / h
kaupunki6,8 l / 100 km
extraurbano5,2 l / 100 km
sekoitettu5,8 l / 100 km
päästöt154 g / km