Copilotamos Carlos Sainz Peugeot 208 T16 R5 (video)

Olen viime aikoina ollut mahdollisuus perämiehenä Miguel Molina hänen Audin RS 5 DTM on Jaraman piirissä. Mahtava kokemus, joka omakohtaisesti, samasta kantaja, nopeus kilpa-auto on suljetun piirin. Olen aina voittaa hieman enemmän kunnioitusta kuljettajille, kun minulla on mahdollisuus kokea jotain.

Mutta olin saada rinteessä ralliauto, ja kun oli testata Peugeot Sport sen 208 T16 R5. Ranskan auton Asturian José Antonio 'Rocket' Suarez osallistuu WRC2, ja debyytti rallissa Portugali, joka tapahtuu tällä viikolla maan pohjoisosassa Luso.

Näissä kokeissa järjestetään toisella puolella Portugalissa lähellä Faron (etelässä), se oli läsnä Carlos Sainz, Peugeot kuljettaja Dakar ja mentori Rocket Suarez. Madrid aktiivisesti mukana kehittämässä auton testin aikana, Lisäksi antaa neuvontaa ja ohjausta nuorille espanjalainen.

Välillä kulkee ja, Carlos Sainz kutsuu meitä kiipeämään karttureista on taipaleen, hyvin kapea, hyvin rikki, jossa kaiteet ja rotkoja senttimetriä auto ... Niille, jotka ovat paljon muistia, voitte tietää, että juuri saimme alueella, jossa Latvala antoi 17 päälleosoituksilla Ford Rally Portugali 2009.

Julma kokemus, jossa elämme, me tuomme teille nyt video.

Peugeot 208 T16 R5

Saatat myös olla kiinnostunut

Haastattelimme Carlos Sainz testissä Peugeot 208 T16 R5 (video)

Haastatteli 'Rocket' Suarez Peugeot kuljettaja WRC2 (video)

Haluatko uuden auton? Ennen arvostaa auton ilmaiseksi