Uusi Renault Clio R. S. R3T, seuraaja

Uusi Renault Clio R. S. R3T, seuraaja

Citroën DS3 R3T Ralli on uusi kilpailija: Tällä Renault Clio R. S. R3T, perustuvat Ranskalaista taidetta hyödyllisyys, saapuvat tällä kertaa 1.6 turbomoottori konepellin alle. Tällä tavoin molemmat autot kulkevat teille, joilla on samanlainen mekaniikka, kun Renault on hylännyt vapaasti hengittävä moottori 2.0.

Ja se, että uuden sukupolven (Toinen) ja Clio R3 tekniset FIA ralliin, Se perustuu Clio R. S. tavanomainen, jo julkaissut tuolloin mekaaninen ahdettu 1,6 litran 200 hv. peräkkäinen automaattinen kuusi nopeaa tiedonsiirtoa huomioon, valinnaisesti, joissa lapojen takana ohjauspyörän.

Renault Clio R. S. R3T

Ranskan brändi arvioi uudistetun ralliauton, kehittämä Renault Sport Technologies, saada tarvittavat lupa näyttää 2014 puolivälissä. Aiemmin hän järjesti sarjan testi kehitys Sekä asfaltin ja soraa yli 10 viikkoa, Se on esillä Rally du Var Tämän vuoden viimeinen kierros mestaruuden "Renault Sport Rally Trophy.

kumppanit Renault kehitettäessä Clio R. S. R3T ovat tunnettuja: Sadey vaihdelaatikon, PFC jarruja, Cosworth elektroniikan ja Sachs tyynyjä.

Käsityksemme

Citroen ja Renault on nyt kasvot one suuruiseksi mekaanisen uudella 1.6 turbomoottori niihin ryhmiin hyötyvät R3 FIA: n sääntöjen. Renault mikä vahvistaa sitoumuksensa ralliin, muodossa, josta on myös Swing R. S. R1, Twingo R.S. R2 Evo ja Mégane R.S. N4. Uuden Clio R. S. R3T tähtää korkealle ja odotetaan ylittävän 373 sarjat myytiin ensimmäisen sukupolven.