Citroën DS3 R5: vihdoin valmis ralli

Citroën DS3 R5: vihdoin valmis ralli

R5 uusi luokka FIA Rally Se on uusi haastaja. Hän puhui Citroën DS5 R5 pitkä; Itse asiassa viime vuonna lentäjiä Dani Sordo ja Kris Meeke heillä oli mukana kehittämässä auton ennen hyväksymistä. Tuo aika on nyt tullut odotettua myöhemmin, niin Citroën Se liittyy jo hyväksyttyyn Ford Fiesta ja Peugeot 208 T16 R5, odottaa myös, että lähitulevaisuudessa muut valmistajat luottaa sinun, kuten Skoda Fabia tai Opel sen Corsa.

kanssa neliveto, kuten isoveljensä WRC, Citroen DS3 R5 tulee täydellinen liittolainen tuotu todisteita auton ralli jokapyöräveto. Itse asiassa se on tarkoitus FIA alueellisia kilpailuja, koska ERC (Eurooppalainen Rally Championship) ja MERC (Lähi-itä), kansallisia kilpailuja ja, tietenkin WRC2, alemman luokan mukana WRC.

mekaniikka on sama kuin versio DS3 WRCA 1,6 litran nelisylinterinen, kanssa turbo ja suorasuihkutus bensiiniä, mutta jonka tuloaukkolaipalla 32mm (WRC 33 mm) ja noin teho 280 hv (300 hv WRC). Sen vähimmäispaino on 1200 kg, ominaisuus peräkkäinen muutos ja rengaskoko on 18 tuumaa asfaltin joukkokokoukset ja 15 tuumaa maa. aerodynaaminen kit Myös versio lisää 'kofeiiniton' ja vähemmän aggressiivisia DS3 WRC.

Voisimme pitää muutoksia RRC (Alueellinen ralliautot), jotkut merkit kuten Citroën ja Ford ovat luoneet ilman suurta vaikutusta sen korkeat kustannukset. koskien S2000 samaan luokkaan RC2 (2,0 ilmakehän moottorit), koska tämä DS3 R5 ansaita suurempi kaasuvasteen, ansiosta mekaanisen turbo.

Citroën DS3 R5

tarkoitettu Race-client edullisia, Citroën Racing ja Se on vahvistanut myynti yli 30 yksikköä. Yksi niistä on jo hankkinut Espanjan Xevi Pons että jos hän ei voinut käyttää sitä hyvin ensimmäisessä kisassa, kilpailevat yksikkö mestaruuden Asfaltti. hänen virallinen debyytti Se on tänä viikonloppuna San Remo Rally, kanssa Rudi Michelini niiden komentajat Nicola Angilleta perämiehenä. ranskalainen Sébastien Chardonet, WRC3 voittaja 2013 ja Citroën Top Driver palkitsee run WRC2 kuuden testin uuden DS3 R5, alkaen uransa ensimmäisenä viikonloppuna kesäkuun rallissa Sardiniassa Italiassa.

Käsityksemme

Uuden Citroën DS3 R5 liittyy täyden valikoiman ralliautoille Citroen DS3 perustuu: R1, R3T, RRC ja WRC. Uuden version R5 on jo hyväksytty, se on sen puolesta, että PSA Peugeot-Citroën on kaksi autoa samalla perusteella yhdessä 208 T16, joten työtä ja vaivaa se yhdistää molemmat kehitystä .