Dakar 2015: Carlos Sainz sanoo lopullinen hyvästit ralli onnettomuuden jälkeen

Dakar 2015: viidennessä vaiheessaDakar 2015: viidennessä vaiheessaDakar 2015: viidennessä vaiheessaDakar 2015: viidennessä vaiheessa

Carlos Sainz ei muista erityistä kiintymystä Dakar 2015. Totta, se alkoi uusi haaste, jossa peugeot, ja uusi taistelevat ase tiukin ralli maailmassa, 2008 DKR. kuitenkin Madrid 52 pilotti ei ole enää ongelmia kolmannen vaiheen: Shock vastaan ​​autoilija, joka oli menossa vastakkaiseen suuntaan, rikkomatta turbo vain yksi päivä myöhemmin, pakottaa hänet eläkkeelle pysyvästi, The törmäys kivi (Kuvassa tuki, nousevan ohjaaja itse hänen Twitter-tilille) 20 km päästä viidennen vaiheen hän antaa yli useita kertoja.

Dakar 2015: viidennessä vaiheessa

Sekä Sainz ja kartanlukija Lucas Cruz He olivat vahingoittumattomina onnettomuudesta ja näin siis voi jatkaa Dakar 2015. Kumpikaan ollut onnea Nani Roma (Mini) erityisissä torstai kiistänyt välillä Copiapo ja Antofagasta (458 km), koska se oli vaihtoehtoja lavalle ja kolme puhkeamiselta peräkkäin Ne pysäytti hänet lopulta päättyy kahdeksannesta 10:02 minuuttia voittajan jälkeen.

'Fesh-fesh' Hän ei lopeta Venäjän lentäjä Vladimir Vasilyev (Mini), voittaja viidennen vaiheen ensimmäinen sen voittajat Dakar-, vain 20 sekunnin marginaalin Saudi Yazeed Al-Rajhi (Toyota). Robby Gordon (Gordini) Se oli kolmas luokiteltiin 01:25 minuuttia Vasiljev. Neljännellä sijalla torstain vaiheessa, Nasser Al-Attiyah (Mini) Ulottuu etäisyyden edessä yleisen, nyt 10:35 minuuttia marginaali Giniel de Villiers (Toyota) Alrajhi ja 20:29 minuuttia.

Kategoriassa moottoripyörät, espanjalainen Joan Barreda (Honda) ja Marc Coma (KTM) He palasivat esittävän pääroolia viidennen vaiheen. Jos keskiviikko oli voittaja Castellon, kooma Hän oli 'takaisin' ja Hän voitti saapuessa Antofagasta. Kaksi Espanjan ratsastajaa kokoontuivat maaliin, niin Kooma 02:16 Barreda leikata yleisessä, joka edelleen johtaa sijoitukset kanssa 10:33 minuuttia marginaali. Laia Sanz vielä Top 20 sijoitusta 1h asema 17: 12: 32 johtaja.