Kobe aloittaminen Cup 2018: uusi formuloiden Espanjassa

Kobe aloittaminen Cup 2018: uusi formuloiden Espanjassa

Kobe Motor se voi olla tunnettu monista asioista, sillä ollessa luvanhaltija Toyota Madridissa, vaan myös siitä vuosikausia monobrand kuppi aloittamista Championship Espanjan Maan Rally. Facing 2018 tulee yksi samanlaisen kaavan, mutta muoto piirit: Uusi Kobe Cup aloittaminen, jonka se myös toistaa vuonna 2019 ja 2020.

Auto on sama pelaaja, joka osallistuu CERT, The Toyota Aygo. National Sora mukana 21 yksikköä valmistettiin Japanin kaupunkiauto; Uuden aloittaminen Cup piiri se jää nähtäväksi, mutta nyt tiedämme, että luottamus kokoajat itseään rallit: ARC, Miramar, EBC, OMP, punoksia ja Tecnoshock.

tavoite Uusi Kobe aloittaminen Cup on selvä: toimia oppiminen nuorille kuljettajille (ja ei niin nuori) piiri kilpa, korostamalla suuri tasa kaikkien autoja. Rallin viisi kertaa, joka koostuu kahdesta vapaat harjoitukset, aika-ajoissa ja kaksi rotua, näistä tilaisuuksista samana päivänä.

Kobe Motor takuut maksimi tasa mestaruus, ja vähäinen huoltotarve auton, katu renkaat leikata kustannuksia, ilman investointeja osissa, koska ne jotka johtavat heidät uraa, henkilökohtaista huomiota ja vieraanvaraisuus kaikille tiimeille.

hinta auto tulee 13800 euroa + alv, vaikka on erityisrahoitusta kaava. rekisteröintimaksu Aloittamista Cup 2018 tulee olemaan 900 euroa. Tulee rahapalkintoja Kussakin testissä kolme parasta: 1050, 900 ja 700 euroa + alv ja pokaalin vastaavasti. Voittajaksi kauden voit nauttia "Semi-virallinen" Flyer ensi kaudella 2019, kun taas toinen ja kolmas pilotti yleensä rahapalkintoja.

Saatat myös olla kiinnostunut

World Rally Championship vuonna Autopista.es

"Rocket" ja Pepe López Suárez Peugeot Sport Euroopan rallin