Mercedes AMG GT S, uusi turva-auton F1

Uusi turva-auton ja lääketiede Auton kaavassa tammikuu 2015Uusi turva-auton ja lääketiede Auton kaavassa tammikuu 2015Uusi turva-auton ja lääketiede Auton kaavassa tammikuu 2015Uusi turva-auton ja lääketiede Auton kaavassa tammikuuta 2015

Kaksi autoa joukkue mercedes Ne eivät ole yksin rinteillä aikana 2015 Maailman Formula 1. puolustaa Mestarien jälleen liitetään kaksi autoa Saksan markka, mikä taas toimittavat auton turvallisuus ja lääketieteellinen auto maksimi urheiluautoluokan maailmassa. Ja se tekee sen tärkeitä uutisia.

kuten turva-auton, ja viiden vuoden kuluttua, The 'lokinsiipivääristymän' SLS AMG korvataan: Catch todistaja uusi superauto kehittämä AMG, Mercedes AMG GT S, joka jättää radan kisojen aikana koota autoja, kun on jonkinlainen vaara ja / tai onnettomuuden.

Mercedes AMG GT S F1 turva-auton 2015

Paitsi omat tietonsa kehon erottaa yhtä turva-auton kuin logot tai kattovalaisimet, Mercedes AMG GT S pitää ennallaan sen ominaispiirteet Street malli. Eli, säilykkeet 4.0 V8 biturbo samasta mekaanisesta bensiiniä, kanssa 510 hv ja 66.3 mkg vääntömomentti joka liittyy tunnettuun automaattinen kaksinkertainen kytkin 'AMG Speedshift DCT-7', se sinkosi 0-100km / h 3,8 sekuntia ja jopa 310 km / h huippunopeus. Antaa enemmän 'hyvä ilmapiiri' sen tuotoksia seurata, on pakoputkisto Performance ", joka antaa sille vahvempi ja urheilullinen äänen.

Ratissa on, kuudennentoista peräkkäisen kauden, Saksan kuljettaja Bernd Mayländer, 43. Vierellään on brittiläinen Peter Tibbetts, Polttoaineen analyytikko FIA, joka vastaa radiolähetyksen kanssa kilpailun järjestäjät ja tulee olemaan saatavilla kaksi, jotka on integroitu radio ajoneuvon, 'Mashalling System " tietää mikä lipun alla koko ajan ja kaksi iPads seurata televisio ja ajat reaaliaikaista signaalia.

Mercedes-AMG on toimittaa näitä ajoneuvoja vuodesta 1996. Viime kaudella, turvallisuuden auto tuli radalle 14 kertaa 10 19 kilpailuista.

Mercedes C63 AMG Estate Medical Auton S F1 2015

Mercedes C63 AMG Estate S, lääketieteen auto

Star brändi tarjoaa myös lääketieteellinen auto kaava 1. Uusi C63 on perhe, mutta tällä kertaa uuden Mercedes C63 AMG Estate S samalla moottorin, vaihteiston ja pakoputkisto AMG GT: Tällä V8 biturbo 4.0, myös 510 hv mutta 71.4 mkg suurin vääntömomentti ja kiihdytysradan 4,1 sekuntia.

Kun kyseessä on lääketieteellinen auto, sinun tehtävänä on osallistua mahdollisimman nopeasti ohjaajille onnettomuuteen raiteilleen. Se on auto, ettei kukaan halua nähdä kilpailujen aikana, koska sen tuotanto tarkoittaa yleensä vahvempi kuin normaali onnettomuus. Sairaanhoidon, Etelä-Afrikkalainen lentäjä Alan van der Merwe on vastuussa johtava FIA Medical Officer brittiläinen Dr Ian Roberts, 51, ja yksi tai kaksi mukana lääkärit takana, sekä asiantuntijat on valittu sairaalan lähellä kunkin piirin.

Se sijaitsee aivan turva-auton on varikkosuoralta kilpailun aikana, sulkemisen jälkeen grilli kaikissa lähdöissä muodostumiseen sylissä. Hän tulee olemaan erityinen logot Kaavan 1 erikoisvalaisimet kattoon ja kaikki radiolaitteisiin ja iPad matkustamossa. Sen suuri tavaratila 490 litran on varustettava Täysi lääketieteellisten laitteiden, Se on muun muassa defibrillaattori ja hengityssuojainta.