Renault ja Honda näyttävät selviltä: Alonso ratkaisu?

Renault ja Honda näyttävät selviltä: Alonso ratkaisu?

Kauan odotettu kokous pidettiin lopulta eilen, kun pitkän luokalla. ylös Flavio Briatore Hän pudotti analysoida omakohtaisesti tulevaisuutta Fernando Alonso. "Meidän täytyy odottaa, mitä tapahtuu, kun moottori ja joukkue", myönsi tiedotusvälineille.

Pää Honda Motorsports, Masahi Yamamoto, Lopulta hän saapui Monzassa Japanista, ja mitään muuta tehdä se täyttyy Chase Carey, joka on uusi Ecclestone ja Ross Brawn, molemmat Liberty, kaikki Jean Todt presidentti FIA. Ja heillä kaikilla oli yhteinen päämäärä: Honda ei menetä missään olosuhteissa.

Kaikki tarjotaan auttamaan ja yrittää vakuuttaa ritsa astua Toro Rosso Ne ei pitäisi menettää heille rahaa, koska he sijoittavat saman, athletically niillä voi olla enemmän aikaa ja vähemmän paineita kasvaa ja tehdä todellista kilpa moottori, ja on joukkue horisontissa "äiti" of red Bull kun haluat hypätä otsikko vuonna 2019 tai 2020.

Tämä on tilanne kyseessä ja saattaa pian olla seurauksena. Yamamoto Sitten hän meni tapaamaan Hasegawa, pään Honda F1, ja se oli hyvä aika, kunnes se päättyi Zak Brown, McLaren pomo. He päätyivät noin kaksikymmentäyksi.

Renault on antanut OK moottoroida McLaren ja Toro Rosso pudota, koska voit vain antaa moottorit kolme joukkuetta-oman joukkueen, Red Bull ja Toro Rosso-, mutta ei hinnalla millä hyvänsä. He ovat tietoisia siitä, että Toro Rosso Se jättää hyvin hyötyi, koska se säästää 12 miljoonaa euroa maksaa oman moottorin osalta sekä tulvia Indonesian rahaa Sean Galael ensi kaudella, ja koska ne tekevät sinulle palveluksen, pyydä jotain vastineeksi.

Pyyntö on: joko rahallisen korvauksen tai Carlos Sainz, mikä se on hullua musiikkia viime kaudella, että Renault aloitti seurustelun Madrid. myös Renault joukkue saa mitään muutosta Toro Rosso että McLaren, koska se peritään sama olla toisen asiakkaan oman moottorin, mutta riskistä, kuten red Bull, Yo välitetään raiteilleen ole yksi, jos ei kaksi joukkuetta, joilla on sama moottori.

ritsa Katso kaikki soutu samaan suuntaan ja on tietoinen siitä, että jos uudet omistajat sinun kannattaa tämä muutos voi olla hyvä niitä tulevaisuudessa ottamaan karkea sileä, koska periaatteessa ne eivät ole vastannut vaatimuksista.

McLaren kiisti eilen, että Toro Rosso Hän on tehnyt niin stop 18 tuntia sunnuntaina iltapäivällä päästä sopimukseen kaikkien osapuolten välillä, mutta jos ei tänä iltana milloin tahansa ensi viikolla pitäisi olla ilmoitus, jossa alustan valmiiksi vuoteen 2018 mennessä ilman päättäessään moottori kunnossa, elintärkeä päätös lopettaa auton loppukirin.

eilen Fernando Alonso, säilyttäen että epävarman tasapainon, mitä haluat ja mitä voit sanoa julkisesti, jatkoi painaa hänen haastattelussa virallisilla verkkosivuilla World "formula1.com""Minun täytyy tehdä tämä päätös. mutta myös ryhmäni, McLaren. Meillä on kaikki ainekset olla suuri joukkue, meidän täytyy vain olla kilpailukykyisiä, joten toivottavasti löydämme kilpailukykyinen paketti ensi vuonna. Se on paljon helpompaa tehdä päätös. Uskominen on yksi asia, mutta minun täytyy nähdä todellisia tuloksia. "