Tämä on kaava 1 Alonso 2015

McLaren-Honda MP4-29H Fernando AlonsoMcLaren-Honda MP4-29H Fernando AlonsoMcLaren-Honda MP4-29H Fernando AlonsoMcLaren-Honda MP4-29H Fernando Alonso

joukkue McLaren, Britannian F1-talli, pystyi testaamaan uusia virallisesti MP4-29H auton prototyyppi, ponneaine ritsa (Toistaiseksi ne olivat toimittaneet moottorit Mercedes) ja joka Fernando Alonso, Pilot käytännössä varmistunut vuoden 2015 kauden (ei virallinen lausunto vielä).

Vastuussa testaus McLaren-Honda MP4-29H Se on ollut varauksesta kuljettaja joukkue, stoffel vandoorne, jotka tuskin suorittaa kolme kierrosta testissä (noin kahdeksan tuntia) suorittaa FIA on jäljittämisestä Yas Marina (Abu Dhabi). Toisen kierroksen jälkeen, auto pysähtyi radalla ja McLaren insinöörit ei saanut autoa voisi uudelleen ampua. Elektroninen ongelmia kasataan peräkkäin ja oli mahdotonta hienosäätää mekaniikka, vaikka Eric Boullier -Director joukkueen perusteltiin selittämällä, että se on vaikea yhdistää työn hänen tiiminsä kanssa Honda ja se vie aikaa päästä täyteen yhteisymmärrykseen.

Samaan aikaan, Yasuhisa Arai -head Kilpailun jako sanoi Honda- V6 on vielä kehitysvaiheessa ja ne täytyy tehdä joitakin parannuksia päästä Australiaan (ensimmäinen kilpailu 2015 kauden) parhaissa olosuhteissa.