OX, kuorma “Ikea tyyppi” köyhille maille (video ja kuvat)

Folding kuorma ja SUV kehitysmaidenFolding kuorma ja SUV kehitysmaidenFolding kuorma ja SUV kehitysmaidenFolding kuorma ja SUV kehitysmaiden

Esitettiin Lontoossa, jonka Global Ajoneuvo Trust Company, Se on suunniteltu tarjoamaan edullisia off-road liikkuvuuden syrjäisillä alueilla Afrikka ja kehitysmaiden muissa maanosissa.

Näissä paikoissa on suuri tarve parantaa liikenteen sekä arkeen ja hätätilanteita varten. OX on suunniteltu erityisesti kohtaamaan paljon haasteita liikkuvuudessa, puuttumaan ratkaiseva jokapäiväisiä tehtäviä kuin kantaisi vettä tai kuljetuksen viljaa, lannoitteena tai rakennusmateriaaleja. Ei ole ajoneuvon samanlainen sillä ilman suoraa kilpailijaa.

OX alkunsa visio mies nimeltä Sir Torquil Normaali. Viisi vuotta sitten hän perusti Global Vehicle Trust (GVT) jatkamaan hänen kunnianhimonsa auttaa ihmisiä kehitysmaissa tarjoamalla taloudellisen liikkuvuuden. GVT sittemmin palkkasi tunnettu auton suunnittelija Gordon Murray luoda vallankumouksellinen kevyt kuorma-auto.

Ajoneuvo on tunnettu siitä, korkealla maanpinnan yläpuolella, erinomainen kulmat hyökkäys ja poistumisen, laajan kiertueen pyöriin, monipuolinen lastitilan ja kolme paikkaa matkustamossa. Gordon Murray suunnittelu OX ei ole vallankumouksellinen, mutta irrotettava muoto mullistaa tavan ajoneuvon voi ostaa ja kuljettaa, mikä on omiaan vähentämään aikaa ja erityisesti yhtenäistää kustannuksia.

OX on ollut Se on suunniteltu toimimaan täydellisesti kaikenlaisiin maastossa, mutta unohtamatta valtava kapasiteetti. Kompaktin kokonsa on keskeinen saavutus hankkeen OX: kokonaispituus ajoneuvo on pienempi kuin suuri SUV, mutta Voit kuljettaa enintään 1900 kg (Noin kaksinkertainen kapasiteetti pick-up media) kanssa rahtimäärät 7 kuutiometriä.

OX ohjaamo tarjoaa tilaa ja mukavuutta kolme ihmistä, ja kuljettajan istuimen on keskellä. Tämä säännös, koska ajoneuvo on suunnattu maihin, joissa ihmiset ajavat oikealla ja maissa, joissa se on vasemmalla.

Off-road-ominaisuudet ovat ratkaisevan tärkeitä kehitysmaiden ja OX on suunniteltu tähän tarkoitukseen. Kaksipyöräisten voit käyttää vaivattomasti monenlaisia ​​pintoja.

Helpottaa kaupallistamista etäsijaintien Trukki on irrotettava ja voidaan pakata. Kolme operaattoria Lontoossa se purettuna ja pakattu vain kuusi tuntia. Paikoissa paikallisten yritysten tulee olemaan ihmisiä koulutetaan koota ja ottaa vastaan ​​niiden ylläpitoa.

Muut innovaatiot ovat sen OX takaluukku, joka täysin erottaa ajoneuvon ja Sitä voidaan myös käyttää lastausramppia. Takaistuimen on myös kaksi tehtävää, koska se voidaan purkaa ja käyttää alustoja pyörien alle auttaa ajoneuvon kulkemaan alueiden läpi löysä hiekka.

OX on innoittamana 'Africar', ajoneuvo samanlaisella filosofian näin 80s Hanke on ominaisuuksia, jotka ajoneuvon, mutta sen toteuttaminen on täysin erilainen. OX oli unta vain kuusi vuotta sitten, mutta on nyt todellinen tuotantomalli käynnissä prototyyppiä on valmistunut kattava testiohjelma ", kertoo Sir Torquil Normanin.

Omalta osaltaan professori Gordon Murray sanoo, että 'suunnittelu OX on epäilemättä yksi mielenkiintoisimmista ja haastava johon osallistuin ollessani 45 vuotta suunnittelijana, ja joka sisältää minun vuotta Formula 1' .

Hanke nyt Se vaatii yhteistyötä järjestäjien ja sijoittajien. Global Ajoneuvo Trust uskoo OX houkuttelee paljon mahdollisia sponsoreita. "Vastaus olemme saaneet joitakin kontakteja Afrikassa ja virastojen on ollut erittäin positiivista. OX tekevät eron, joka on osa jotain uraauurtava ja ainutlaatuinen. Ennen kaikkea se on todellinen mahdollisuus tehdä olennainen ja pysyvä ero monien ihmisten elämään'.

OK, trukki "ikea tyyppi", video

Saatat myös olla kiinnostunut

Nikola Moottori: Tesla autot

Tämä on Scanian jo ajo yksin (video ja kuvat)

Kuinka paljon painoa voi vetää Volvo kuorma? (Video)

Haluatko uuden auton? Ennen arvostaa auton ilmaiseksi