Fiat Doblo ja Ducato 2016: nyt uuden Euro 6 moottorit

Fiat Doblo ja Fiat Ducato 2016 kuviaFiat Doblo ja Fiat Ducato 2016 kuviaFiat Doblo ja Fiat Ducato 2016 kuviaFiat Doblo ja Fiat Ducato 2016 kuvia

merkintä voimaan standardin euro 6 varten moottorivaihtoehtoja ajoneuvoja liiketoiminta Valo ensi kuussa syyskuu, Se on ollut uusiminen välillä mekaaninen mallit Ducato ja kumarran fiat ammattilainen.

valmistaja Italia on valinneet antamalla kaksi ratkaisut tekniikat eri riippuen tyypistä käyttö joka on oltava omistaa ajoneuvon erottaa Tämä kysymys versiot aiotusta siirrosta matkustajien Mitä tulee omistettu liikenne of tavarat.

että ensimmäinen tapausten käyttötarkoitukset järjestelmä kierrätys kaasu pakokaasu Pieni paine (LPEGR), jossa annostelee injektio lisäaineen AdBlue ja siten on enemmän taloudellinen käyttäjälle.

prosessi liittyy kulkee kaasut ilmanpoistolle suodatin hiukkanen DPF, myöhemmin rauhoitu jäähdytin ja kierrättämään kautta EGR-venttiilin alhainen paine takaisin turbiini Mekaaninen ahtaminen.

LPEGR järjestelmä Se asennetaan välillä moottorit turbodiesel Multijet2, ensimmäinen pohjainen lohko nelisylinterinen 2.0 litraa generoidaan teho 115 hp kanssa suurin vääntömomentti 290 Nm.

kuten vaihtoehto Lisäksi ne tarjoavat muita kolme vaihtoehtoa korkeampi teho 130, 150 ja 180 hv, jossa paria huippuihin 320, 380 ja 400 Nm vastaavasti kaikissa tapauksissa penkillä 2.3l ja liittyvät laatikot manuaaliset muutokset kuusi suhteita.

varten versiot kuljetukseen tavarat se on valinneet jonka SCR-järjestelmän suodattimella hiukkasia ja hoito pakokaasu mennessä injektio of AdBlue, mitä on talletus 15L.

Fiat Doblo ja Fiat Ducato 2016Tarjouksen täällä keskitytään sänky nimeltään Ecojet 2,3 litran kanssa teho 150 hv, joka mukaan liittäminen pieni vaihtovirtageneraattori, järjestelmä osoite sähköhydraulisen, alku& lopettaa ja hallinta älykäs elektroniikka erityiset, he saavat säästöt polttoainetta 7 prosenttia vastaan ​​versiot mekaaninen LPEGR.

Fiat Professional pitää Myös versio Natural Power, päälle lohko 3,0-litrainen, joka tarjoaa tehoa 136 hv, Se toimii metaani, yksi tasot päästöt äärimmäisen alhainen ja nyt myös asennettu variantteja Ducato Combi yhdeksän matkustajaa.

Mitä tulee Doblo alue, Euro 6 mekaniikka on ratkaistu neljä tasoa Virta, kaksi ensimmäistä kanssa 80 ja 95 CV, perustuu pieni lohko 1,3 litraa Multijet II, kun taas enemmän suorituskykyä voimalaitoksen osoitetaan 1,6 litraa, myös Multijet II, tuottavan 105 tai 120 hv.

Tämä alue mekaaninen Se on saatavana EcoJet versioita, että kautta liittäminen start-järjestelmä&Lopeta, renkaat alhainen resistanssi jatkuva, öljy alhainen viskositeetti, vaihtovirtageneraattori älykäs, sekä pumppu öljy siirtymä muuttuva ja paketti aerodynaaminen, saat huomattava vähentäminen n kulutus ja tasot päästöt.

Se pitää myös Bi-Fuel moottori, kaasu / metaani, noin 1,4 litraa lohko suihkuturbiini Tässä tapauksessa voimalla 140 hv.

Saatat myös olla kiinnostunut

Haluatko uuden auton? Ennen arvostaa auton ilmaiseksi

Kaikki uudet autonhinnat Autopista.es