Z-Truck Iveco, tämä on kuorma tulevaisuuden

Photo Truck Tulevaisuudessa Z-Truck IvecoPhoto Truck Tulevaisuudessa Z-Truck IvecoPhoto Truck Tulevaisuudessa Z-Truck IvecoPhoto Truck Tulevaisuudessa Z-Truck Iveco

Z-Truck IVECO on "Concept kuorma-auto" autonomisena kestävä varten liikenne pitkän matkan, virtansa Biokaasu-biometaanin nesteytetty (LNG) ja autonomia of 2200 km. pätevä "Zero Impact" Se on sisällytetty sen kehittämiseen kaksikymmentä erilaista patenttia, yksi parannettu aerodynamiikka, järjestelmä että uudelleenkäyttö hukkalämpö että menetetään pakoputken kautta ja sellaisten laitteiden ja teknologioiden automaattinen ajo Ne edistävät vähentävät onnettomuuksia ja täysin vaihtaa roolia johtimen.

post ajo futuristinen tässä tulee työpaikka vapaa tavanomaisista rajoitteita, jotka muodostavat osan tilan, joka voi jäsennetään tarpeiden mukaan. LNG moottori kehittyy 460 hv ja täydennetty automaattivaihteet Kuusitoista suhteet "Powershift" in suurimpia vaihteita. renkaat ne ovat alhainen resistanssi liikkuva.

talletukset ne ovat neliöt, kanssa vain Bocana lataa, rakennettava sisään alumiini ja varustaminen innovatiivinen monikerroksinen eristys että suojaa lämpösäteily ja estää laajentaminen LNG lämpötilan nousu. hänen uusi geometria sen avulla kapasiteetti Yhteensä 1200 litraa kanssa autonomia of 2200 km.

Z-Truck Iveco, tämä on kuorma tulevaisuuden ohjaamo Z-Truck Voit määrittää uudelleen helposti ja tätä varten takaseinä Se on voi matkustaminen taaksepäin 500 mm. Samaan HMI käyttöliittymä varmistaa, että kuljettaja käytettävissä yleiskatsaus ja kaikki tarpeelliset tiedot sen tehtävän suorittamiseksi. kaikki nämä uutiset Ne työntyvät reaaliaikainen kautta älykäs tuulilasi.

istuin, järjestelmän ohjauspyörä (Ilma) ilmoittaa polkimet ja keskikonsoli muodostavat yhtenäisyys itse jäädytetty itsenäinen hytti. Toisaalta järjestelmän ilmastointi luo "Ilmasto kupla" joka ympäröi koko levyä alustan, jotta kuljettaja voi nauttia lämpötiloissa ilman ilmavirtoja.