Istuin ja Sese Group järjesti tietestejä kanssa Megatrailer (video)

Megatrailer 25,25 metriä ja 60 tonnia on kierrätetään ensimmäinen tapa kokeellinen välisen tien Palau i Plegamans ja tehdas SEAT sisään Martorell. Tämä ensimmäinen kurssi on ajanut Klusterin Autoteollisuus Katalonian (CIAC), johon osallistuivat SEAT, Sese ryhmä (Kuljetusyritys ajoneuvon omistaja), CIMALSA, Carreras ryhmä, TECNICARTÓN ja SF Consultants.

Nämä yritykset ovat tehneet yhteistyötä provisio CIAC Logistiikka kesäkuusta 2015 toteuttaa tämä ensimmäinen lentäjä joiden tarkoituksena on osoittaa kannattavuus istutusta n Megatrailer sisään Espanja, Tätä tarkoitusta varten tämä joukko sisältää antureita on seurataan vastaavat parametrit eri järjestelmät, etenkin näkökohtia turvallisuus (Jarrutus, käsittely, mekaaninen lujuus elementit, jne.).

Koska komissio CIAC Logistics väittävät verenkierto n Megatrailer on säästö 22% sisään logistiikkakustannukset alentamalla hintaa kuljetettu tonni. Lainsäädännölliset muutokset, jotka antoivat vihreä valo tullessa maamme Megatrailer Se julkaistiin BOE aiemmin 23 joulukuu 2015 ja tällä hetkellä DGT kestävät tekninen määräys säädellä sen käyttöä.

Saatat myös olla kiinnostunut

- Megatrailer ja voivat liikkua Espanjassa

- Uutiset ja kuljetuslaitteet Liikenne Maailman