Paras asuntovaunut ja asuntoautot nykyisten ja tulevien

Asuntovaunut ja asuntoautot paras hetki kuviaAsuntovaunut ja asuntoautot paras hetki kuviaAsuntovaunut ja asuntoautot paras hetki kuviaAsuntovaunut ja asuntoautot paras hetki kuvia

Tärkeimmät tuotemerkit leirintäalueen teollisuus He ovat kokoontuneet 32. painos Salon Leirintäalue de Barcelona, ​​jossa he ovat osoittaneet paras asuntovaunujen ja asuntoautojen nykyisten ja tulevien.

Yli 24000 metriä näyttely jossa he pystyivät näkemään ja vertailla, yli 600 ajoneuvoa Kaikki mallit ja versiot on toiminut alalla matkailuautot, asuntovaunut, ja monenlaisia ​​ratkaisuja kannalta carrozados Asuntoauto eri laitteiden vaihtoehtoja tarpeisiin kaikille käyttäjille.

kaikki mallit Hinnat ja koot, mielenkiintoinen valikoima sisätilojen jakaumien sopivaksi vaatimuksiin ikä, perhe, tyyppi matka ja muut vapaa-ajan tai urheilutoimintaan harjoitella.

Mikä suuntaus maailmassa asuntoautot?

Asuntovaunut ja asuntoautot sisälläettä matkailuautot teollisuus, yksimielisesti suuntaus jakelussa koteloelementtien jotka ovat enimmäkseen kaikki valmistajat, keskittyen sijoittamalla saari-tyyppinen taka vuodetta- kuten koti- ja keskitetty käytävä molemmin puolin ja variantti yksittäisten päästä molemmin puolin keskeinen osa vuodetta.

Kaksi ratkaisua, jotka erottuvat varten helppous ja että tällä hetkellä on syrjäyttänyt edellisen "Ranskan" sängyt, sijaitsevat pituussuunnassa toisella puolella ajoneuvon tai sijoitetaan poikittaiskohdassa vaikka jälkimmäinen myös edelleen vaihtoehto niille, jotka tarvitsevat suuri autotalli.

Ajoneuvot kaikki budjetit, ja ehdotusten ollessa kyseessä matkailuautot ylittää 200000 euroa.

Jos haluat nähdä leiriläiset jotka kertovat aivan lähitulevaisuudessa, tarkkaavainen valokuvagalleriaan jonka me olemme valmistaneet.

Saatat myös olla kiinnostunut

- Meet kansallisen lainsäädännön asuntoautot ja asuntovaunut

- Kaikki uutiset kuorma-autojen ja pakettiautojen