2017 Audi RS 3 Sedan 4 ovea ja 400 hv

Audi RS 3 Sedan: kaikki kuvat uuden urheilukanavanAudi RS 3 Sedan: kaikki kuvat uuden urheilukanavanAudi RS 3 Sedan: kaikki kuvat uuden urheilukanavanAudi RS 3 Sedan: kaikki kuvat uuden urheilukanavan

Audin osastolla 2016 Pariisin autonäyttely ei jää huomaamatta. Uusista ominaisuuksista, se etsii ensimmäistä kertaa Audi RS 3 Sedan 2017, joka tuotemerkillä Audi Sport vaihe alkaa ennakkomyynnille Kiinassa ja Yhdysvalloissa keväällä 2017 sitten päästä markkina lopussa vuoden. Tämä on dynaamisempi variantti Audi A3, joka kätkee uusi ajaa 2.5 TFSI 400 hp teho, 33 hv enemmän kuin edeltäjänsä. Olemme Sitten puhutaan viidestä tehokkain moottori sylinterit maailmassa, se vakuuttaa meille brändin kanssa neljä rengasta. 48.9 MKG sen suurin vääntömomentti on käytettävissä välillä 1700 ja 5850 rpm. Lannoitus syvemmälle lukujaan, Audi edessämme että Kompaktisäädin RS kiihtyy perhe 0-100 km / h vain 4,1 sekunnissa, ja huippunopeus saavuttaa 250 km / h (Valinnaisesti Audi voi lisätä tämän rajan 280 km / h. Audi RS 3 Sedan on S tronic kahden kytkimen seitsemän nopeus Kokonaisjärjestelmän pysyvä quattro ja on vakiona 19 tuuman pyörät 235/35 (jos haluat, lisävarusteena voidaan asentaa renkaat 255/30 muoto etuakselin).

Uusi Audi RS 3 Sedan 2017 Nyt on kevyempi, 26 kiloa vähemmän kuin sen edeltäjä. Se käyttää kahden injektion imusarjaan ja polttokammiossa ja Audi valvelift järjestelmän muuttujan valvonnan pakoventtiilien.

Suhteessa perusmalli, A3, kasvaa sen kappaleita (20 mm edessä ja 14 mm: n taka-akseli) ja pyörän ovat näkyvämpi. Erityiset diffuusori ja suuret tyhjennyspoistoaukot myös antaa persoonallisuutta uuden Audi RS 3 Sedan.

Audi RS maaliskuu 2017Audi RS 3 Sedan 2017: Inside

Istuimme Audi RS 3 Sedan ja löydämme sisustus valmistui tummat sävyt ja ovet autoonnousuvalot RS logojen 3. nahkainen ohjauspyörä litistynyt alareunassa ja istuimet urheilullisuus on verhoiltu nappa myös koristeltu RS 3 logo selkänojaa. niin valinnainen Ne ovat saatavilla istuimet RS urheilu integroidulla pääntuet, rei'itetty verhoilu ja timantin muotoinen kuvio.

0217 Sedan Audi RS 3: laitteet

Laitteet Audi RS 3 Sedan sisältää 7 tuuman MMI, joka on sijoitettu sähköisesti. Kuljettajan tietojärjestelmä käsittää indikaattorin sijaitsee Mekaaninen ahtaminen paineessa, öljy lämpömittarilla ja sekuntikelloa kierrosaika piiri. Vaihtoehtoisesti voit varustaa digitaalisen mittariston Audi virtuaalinen ohjauspaneeli 12,3 tuuman näyttö, jossa voit valita kolme tilaa esittämisessä. Yksi niistä on RS tila, jossa takometrin tuolit keskellä näyttöä, jossa on tietoja, kuten G-voimia, vääntömomentti tai rengaspaineen.

2017 Audi RS 3 Sedan uudet tukijärjestelmät

Niistä avustinjärjestelmät ja ajo apua, uusi Audi RS 3 Sedan sisältää ajo avustaja hillot Audi ruuhkaan auttaa, joka tomadurante muutaman sekunnin ohjauslaitteen ajoneuvon raskaan liikenteen nopeuteen on 60 km / h. myös emergecy auttaa järjestelmä, joka automaattisesti pysäyttää ajoneuvon tarvittaessa ja cross liikenne avustaja Audi takarististä Traffic Assist, joka varoittaa mahdollisista crossover ajoneuvon lähtiessä pysäköintitilaa.

Saatat myös olla kiinnostunut

Pariisin autonäyttely: kaikki vonbedades auto, yksi kerrallaan